Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Svéradice – Žichovice 2:2 (1:2)

31. Květen 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Jaký rozdíl mezi derby před půlrokem a nyní. K vidění byl fotbal a to docela pěkný, hlavní arbitr byl nestranný a přispěl velkou měrou k hladkému průběhu. Ano naši kluci jednou pokračovali ve hře i když na zemi ležel zraněný soupeř, ale pravděpodobně o tom ani nevěděli. To domácí Vonášek věděl zcela jistě, že míč po našem trestném kopu tečoval na roh neboť mu rána téměř vyrazila dech, ale on nenapodobil našeho Šimáčka a svoji teč nepřiznal. (možná měl opravdu vyražený dech) Škoda, že toto v jinak výstižném referátu domácích chybělo.

Utkání dvou rozdílných poločasů, když v prvním slavila úspěch naše kombinační hra plná pohybu po celé ploše, prošpikovaná krásnými brankami když ještě několik dalších šancí zůstalo nevyužito. Všichni záložníci hýřili pohybem a zásobovali oba útočníky velice hezkými míči a ti dávali opravdu zabrat přetížené obraně domácích. Bohužel tento způsob  hry byl fyzicky velice náročný a v poločase druhém nám postupně začalo docházet a karta se začala obracet až v samém závěru se domácí dostali do silného tlaku kterému jsme se štěstím odolali. Paradoxně jsme v době největšího tlaku mohli rozhodnout, ale Benymu to tam teď nepadne a nepadne. (asi si to šetří na další důležité mače) Remíza je tak spravedlivým vyjádřením celého velice pěkného souboje.

Sestava: Sládek, Malý, Švehla, Štěpán, Mourek, Frýzek, Šiška, Šimáček, Hájek, Chod, Beneš
Střídali: Pařízek, Kubeček ,připr.Jeřábek, Bala

Slovo trenéra :D erby jak má být, takové se muselo líbit příznivcům obou táborů. My jsme měli začátek, domácí pro změnu konec a tak se shodují všichni, že remíza je zcela zasloužená. Tvrdé, ale férové souboje (až na jeden ošklivý loket) pěkné branky výborné výkony jednotlivců byly ozdobou. Velký podíl na tom všem má i hlavní Krauz. Důležitý bod, ale cesta k záchraně vede jen přes další bodový zisk a to bude zatraceně těžké!!!