Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Měčín 0:5 (0:2)

23. Říjen 2010 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 10. a 58. Zavadil, 52. a 55. Žižka, 27. Benda. Bez karet. Rozhodčí: Mácal Roman. Diváků: 20.

Domácí nastoupili v letošním ročníku poprvé kompletní, což je událost, která si zaslouží dort se svíčkou! V prvním poločase byli lepší hosté a zaslouženě se ujali dvoubrankového vedení. Nejprve si střelu Zavadila srazil do vlastní branky Švehla a před odchodem do kabin se prosadil z bezprostřední blízkosti Benda. Domácí se spoléhali na rychlé brejky, které však nedokázali dotáhnout k zakončení a dalekonosné pokusy Dvořákové, Pšenákové a Tábora postrádaly potřebnou přesnost.

Ve druhé půli se hra vyrovnala a nebezpečnější byli žichovičtí. Škoda, že příležitosti Dvořákové a stoprocentní šance Tábora zůstaly nevyužity, neboť domácí si za druhý poločas vyrovnání zasloužili. Jak střílet branky ukázali žichovickým hosté z Měčína v posledních deseti minutách, když se nejprve po brejkové křídelní akci trefil Žižka. Poté totální selhání žichovických obránců potrestal znovu Žižka a dvě minuty před koncem i střelec prvního gólu Zavadil. Vzhledem k průběhu zápasu je výsledek hodně krutý. Kvalita naší hry stoupá, ale naší největší slabinou je koncovka, což je velká škoda.

Sestava: Rauner – Barborka, Švehla, Tuček Pavel, Krejčí, Řánek, Miroš M., Mareš, Dvořáková, Tuček Petr, Tábor, Pšenáková, Bláha, Miroš P.