Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Mochtín 0:10 (0:2)

17. Říjen 2010 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: Pretzelmayer V. 3, Pretzelmayer J. 3, Pretzelmayerová A., Kapusta, Burian, Nebeský. Bez karet. Rozhodčí: Bala. Diváků: 30.

Domácí začali proti prvnímu celku tabulky nebojácně a v prvním poločase jej překvapili aktivní hrou, dobrým napadáním a rychlým přechodem do útoku. Škoda, že dvě stoprocentní šance Dvořákové z úvodu střetnutí zůstaly nevyužity, neboť překvapení hosté by museli dotahovat. Přestože mochtínští s přibývajícím časem získávali převahu, nemohli se prosadit zhuštěným středem hřiště a pokusy z dálky byly buď nepřesné, nebo je pochytal brankář Rauner. Naopak rychlé brejky domácích byly velmi nebezpečné, hlavně souhra Pšenákové a Dvořákové dělala hostům problémy. Hosté se ujali vedení po závaru v 9. minutě, druhý gól přidali domácím ve 30. minutě na cestu do kabin. Ve druhé půli domácím došly síly, opadla agresivita při napadání a dopředu už skoro nic nevymysleli. Hosté opanovali dění na hřišti a zaslouženě stříleli branky. Výsledek je pro domácí hlavně za hru v první půli krutý, ale i tak si dokázali, že se dá hrát s každým. Škoda, že nedokážeme proměňovat šance. Nuly na kontě vstřelených branek už začínají být hrozivé.

Sestava: Rauner, Tábor, Švehla, Mareš, Tuček Pavel, Řánek, Miroš M., Bláha, Dvořáková, Tuček Petr, Pšenáková, Krejčí, Miroš P.