Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FK Horažďovice 0:4 (0:0)

19. Červenec 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Přáteláky

Branky: 55. Jůda, 63. Janouškovec, 68. Nauš, 80. Mičkal. Rozhodčí: Bala. Bez karet. Diváků: 80.

Žichovičtí v prvním přípravném zápase na novou sezónu přivítali celek Horažďovic. Utkání dvou celků, které v loňské sezóně potkal smutný osud v podobě sestupu mělo očekávaný scénář.Fotbalovější hosté byli pohyblivější, lépe kombinovali a zajímavé věci se děly hlavně před brankou Žichovic. Domácí hráli zezadu se snahou podnikat rychlé výpady do hostující defenzivy. Horažďovickým se v první půli střelecky nedařilo, Sládkovi v domácí brance dvakrát pomohlo břevno a jednou tyč. Na druhé straně v závěru poločasu po přihrávce Hozmana zahrozil Lamprd, ale hostující brankář byl u míče dřív.

Druhý poločas nabídl stejnou podívanou. Ale přetížená domácí defenziva už nebyla tak bezchybná a hosté začali střílet góly. Nejprve se v 55. minutě ukázkově trefil do šibenice Jůda, o osm minut později zvýšil angličanem Janouškovec a další chyby žichovických potrestali pěknými střelami zpoza šestnáctky Nauš a v poslední minutě Mičkal.

Sestava: Sládek – Mourek – Štěpán, Švehla, Pavlík – Šumpík, Šiška, Frýzek, Harenčák – Hozman, Lamprd (Němec, Stulík, Pařízek).