Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Hradešice 1:1 (1:0)

21. Červen 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branky: 7. Hájek – 66. Melka. Rozhodčí: Houdek. ŽK: 2:0, ČK: 0:0. Diváků: 100.

Zajímavé utkání shlédli diváci o sobotním pouťovém odpoledni, když na žichovický stadion přijeli v posledním kole I. B třídy hosté z Hradešic. Oba celky potřebovali k jistotě získat tři body. Domácí k jistotě záchrany, hosté potřebovali vyhrát, aby si mohli zkusit baráž o postup do I. A třídy.Vstup do utkání měli domácí snový, když se Hájek prohnal středem hradešické obrany a před brankářem Šůsem nezaváhal. Výborně hrající Víťa mohl přidat i druhý gól, ale přeloboval hostujícího brankáře i s brankou. Domácí se od začátku soustředili na obranu. Hosté se těžko prosazovali jejich zahuštěným středem hřiště, naopak žichovické brejky byly velmi nebezpečné. Pojistkový gól však už domácí nepřidali, přestože se do dobré šance řítil Beneš, ale branku netrefil a Chodovu hlavičku bravurně vyrazil brankář Šůs.

Hosté ve druhé půli zlepšili pohyb a hlavně útočná hra jejich krajních obránců začala dělat domácím borcům problémy. Ovšem z gólu se mohli nejprve radovat domácí. Po pěkné narážečce Hájka se řítil na brankáře Šůse Brož, ale Šůs jej vychytal a dorážku Brož mezi tři tyče nenacpal. Pak už se důležité věci děly jen před brankou domácích. V 65. minutě ještě zachránila Němce v domácí brance po střele Floriana tyč, ale o minutu později už byl Ruda krátký na dělovku Melky. Hostující Florian měl sedm minut před koncem na malém vápně na noze rozhodnutí, ale míč z jeho nohy naštěstí málem doputoval k daňkům do obory. Vzhledem k tomu, že Žinkovy vyhrály, musí se žichovičtí o definitivní záchranu v soutěži utkat v barážovém dvojzápase s celkem Sokola Dobřív.

Sestava: Němec – Mourek – Trubač (70. Turek), Švehla, Štěpán – Frýzek, Šiška, Chod (67. Bala), Beneš – Šimáček (55. Brož), Hájek.