Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Pačejov 2:1 (1:1)

25. Duben 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Zasloužené vítězství po dlouhých šesti zapasech bez úspěchu, bylo dílem celého mužstva. Potěšitelné je hlavně proto, že jsme bojovali i proti špatně rozhodujícímu Preslovi (výraz rozhodčí si nezaslouží).

Od první minuty jsme byli lepší a bylo jasně vidět, že chceme body pro sebe. První klíčový okamžik nastal ve chvíli, kdy s chutí hrající Švehla sledoval malou domů soupeře a odzbrojil váhajícího brankaře Pačejova, ten jej však zezadu srazil a následovala penelta. K překvapení všech (i hostí) bez  červené karty pro viníka. Na neštěstí pro nás Olda Chod minul branku a tak měla pokračovat naše impotence. Slabý pačejovský brankář však udělal další hrubku, když jej přeskočil nákop, který vyslal Jára Malý pár kroků za půlkou 1 : 0. V zápětí zahrál hostující Zdeněk v šestnáctce rukou, ale Presl jakoby přehlédl to co viděli úplně všichni, ovšem na straně druhé k překvapení všech odpískal nastřelenou ruku Trubače a bylo po náskoku.

Hned na začátku půle druhé utekl Olda Chod a předložil Robertovi Benešovi a tak bylo opět veselo. Tentokráte už naše výborně hrající obrana nedala soupeři šanci k vyrovnání a dotáhli jsme zápas do vítězného konce. Body za vítězsví jsme brali zaslouženě, neboť jsme hosty přehráli ve všech řadách a navíc jsme zvládli bez ujmy i některé nepochopitelné výroky  hlavního Presla.

sestava: Němec, Malý, Trubač, Šiška, Turek, Hájek, Šimáček, Frýzek, Švehla, Beneš, Chod – střídal: Brož

Zápis je s jedním komentářem