Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice : Přeštice B 1 : 0 ( 0 : 0)

6. Červen 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Veledůležité utkání v boji o záchranu bylo z naší strany velice nervózní a když se k tomu přidá podrážděnost hostí kteří přijeli v hodně okleštěném složení (i bez pomezního) a komentovali každý verdikt hlavního arbitra, museli diváci odcházet velice nespokojeni.

Naši kluci šli do zápasu odhodláni zlomit odpor soupeře, ale nervozita jim doslova svazovala nohy a tak dříve s přehledem hrající jedinci kazili i ty nejjednoduší míče a bez sestupových starostí hrající soupeř bez problémů  zastavoval naše akce a sám podnikal nebezpečné protiútoky. Přesto jsme si jen za první poločas vytvořili několik vyložených šancí, ale bohužel i zde byla nervozita největší překážkou.

I poločas druhý  nabídl podobný obraz a naděje že dáme branku se vzdalovala a my jsme kazili i jednoduché míče. Zlom nastal ve chvíli kdy HR vyloučil dva soupeřovi hráče za zbytečné komentáře (dobře známe podobné případy z naší strany) a nám se naskytla přesilovka. Sice jsme přeštické zatlačili do šestnáctky, ale gól ne a ne vstřelit. Když už se zdálo, že branku nedáme odrazil se míč který prošel zdí po trestném kopu k J.Turkovi a ten jej nekompromisně napálil do sítě. Úlevu umocnil závěrečný hvizd který provázely emoce, ale i toto známe v opačném gardu (jen v této sezóně několikrát).

Bohužel v utkání nám pro zranění odstoupili hned tři hráči a pravděpodobně budou chybět v bojích dalších.

sestava: Sládek, Malý (Štěpán), Švehla, Trubač, Mourek (Turek), Frýzek, Šiška, Šimáček, Hájek, Chod (Kubeček), Beneš, (připr. Němec, Jeřábek, Pařízek)