Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žinkovy – Žichovice 1:0 (0:0)

18. Duben 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Čtvrté utkání a čtvrtá porážka!Bohužel ani výborný výkon nám neumožnil dosáhnout na první jarní body. Důvodem není výkon soupeře, ale naše nemohoucnost skórovat z ani těch nejvyloženějších pozic.

Celý první poločas se odehrál v naší režii, vytvářeli jsme si brankové příležitosti, chybělo jen brankové vyjádření. Když už jsme branku dali, nebyla uznána pro vymyšlený ofside. Když jsme překonali brankáře domácích zasáhl obránce rukou za asistence HR úplně beztrestně.Výsledkem převahy bylo poločasových 0 : 0.

Do půle druhé jsme vstoupili opět převahou, ale opět neplodnou. Při fyzicky náročném způsobu hry musel přijít chvilkový útlum a soupeř nás na chvíli sevřel v našem obranném pásmu. První varování Sládek vytěsnil, podruhé už se po rohu (chybně odpískaném) prosadil kanonýr domácích Brožík. Z následného tlaku jsme se dostali do dalších stoprocentních šancí, bohužel bez gólového efektu. Konečný výsledek je nespravedlivý, ale bohužel platný a konečný.

sestava:Sládek, Malík, Malý, Kubeček, Turek, Frýzek, Šiška, Trubač, Pařízek, Šimáček, Švehla, střídali: Hájek, Jeřábek

Z pohledu trenéra byl náš výkon velmi dobrý, bohužel bez jedimého klasického útočníka (Chod, Beneš, Bala) jsme nebyli schopni proměnit ani nejvyloženější šance. Polemizovat bych mohl i nad výkonem rozhodčích, ale branky jsme dát měli!