Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Sedlice – SG Žichovice 7:1

27. Duben 2011 | Publikoval | V rubice Stará garda

Tak a je to tady. Žádný balet. Jen hezky zase sedátkama pěkně na zem. Smůla nás napadla již při příjezdu. Areál byl uzamčen a tak jsme se ke hřišti dostali přes díru v plotu. Pak si Runy vzal brankářské rukavice – obě levé. Domácí branař mu půjčil své. Mělo to vliv na skóre?

V bráně Runy. ( Byť je to kapacita, tak na vysoké golmany nemá. ) Jen jeden na střídání. Oni měli min. 4. Rozehrávali jsme se, ale soupeř už hrál. Po úniku po Milošově straně prohráváme 0:1. S hlavou vztyčenou se snažíme kombinovat. Ovšem po protiútoku, po Michalově straně, dostáváme druhý gól. To běžela 8-má minuta. Nic se neděje, říkáme si. Ono se však dělo. Někteří z nás ani nedohlédli na konec hřiště. Obrana se roztáhla tak, že se nemohla najít. Od lajny k lajně bylo tak daleko, jak mezi sibiřskými el. sloupy. Ládík poudal, že když se zadíval ku naší kysně, tak tam Honzu uzřel jen jako figurku z “člobrda”. Srdnatost prokázal Bernard, jenž vnikl do vápna. Kosa. Penalta. Ládík suveréně dokutálenou k tyči proměňuje. Snížili jsme na 1:2. To nás povzbudilo a zle jsme doráželi na domácí branku. Leč marně. Zato s takovým elánem a s tolika hráči, že naše obrana nestíhala bránit brejky. Tož byla vyslána malá domů. Runy chca udělat kliku míjí kulaté čudo. To se dovalilo až do brány. Prohráváme 1:3. To nás srazilo.

Do druhé půle jsme vztoupili s nadšením a vírou ve vyrovnání. Vysunuli jsme forčekink a cca 20´ nepustili domácí za půlku. Přišly i akce a šance. Jenže naši úderní borci ne a ne se trefit. Zato místní útok si užíval. Rychlý kontr – 1:4. Přímák těsně za vápnem. Šibenice – 1:5. Pak zafungoval “nezaujatý” rozhodčí. Útočník se ve vápně otočil kolem Miloše a padl jak bleskem sťatý. Penalta. Prohráváme 1:6. Naše útoky ( opravdu jsme nehráli špatně ) končily slabou střelou nebo překombinovaností. Prostě – gól jsme nedali. Dílo zkázy bylo dokonáno, když domácí borci zahráli míč za obranu – krásný náběh a z brankáře udělali sloup. Prohráli jsme 1:7. Zranil se Runy. Už nebylo kým střídat. Jarda těch pár minut do konce mače odchytal bez gólu.

Na velkém hřišti, proti velice kvalitním domácím, jsme jednoduše neměli šanci. Loni jsme tu zvítězili. To však chytal Vlastík a Runy útočil. No a měli jsme 3 hráče na střídání. Tak jak jsme do areálu vstoupili, tak jsme z hřiště odcházeli – se sklopenou hlavou a ohnutým hřbetem. Příští zápas hrajeme 30.4. v 16:00 ve Velharticích.

Sestava : MÍKA Jan; ŠATRA Michal, HOZMAN Jaroslav, ŠUBA Jaroslav, BRZÁK Miloš; JAVORSKÝ Luboš ( PEŠŤÁK Václav ), KOLÁČEK Libor, KOLAŘÍK Petr, PODLIPSKÝ Josef; NOVÝ Petr a ŠUMPÍK Ladislav.