Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Hradešice – TJ Žichovice 3:1 (1:0)

23. Říjen 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branky: Forman (PK), Melka, Šašek (PK) – Beneš. ŽK: 2:2. ČK: 0:0. Diváků: 80.

O sobotním mrazivém odpoledni zajížděli žichovičtí fotbalisté na půdu zatím výsledkově tápajících Hradešic. Profesorský výkon na bojující domácí nestačil a body, jak už se to na podzim stává tradicí, zůstaly zaslouženě na domácím hřišti.Přitom vstup do zápasu tomu nenasvědčoval. Žichovičtí na soupeře vlétli a vypadalo to, že vedoucí branka je otázkou času. Ovšem hradešičtí fotbalisté po úvodní desetiminutovce hostů zvedli hlavu, hra se vyrovnala a do šancí se začali dostávat i domácí. Naštěstí pro hosty jejich střely většinou zblokoval pozičně výborně hrající stoper Jiřík a to málo, co prošlo, skončilo mimo branku nebo v náruči hostujícího brankáře. V závěru poločasu se domácí zaslouženě ujali vedení. Jarda Malý musel na brankové čáře zatáhnout za záchranou brzdu a z nařízené penalty se nemýlil Forman.

Vstup do druhé půle se domácím také vydařil. Mezi váhající žichovické obránce vlétl Melka a Doubek, který nahradil zraněného Sládka, neměl šanci. Hosté sice zvedli hlavu, tlačili se před domácí branku, ale mnoho toho tentokrát nevymysleli. Několik závarů po standardních situacích vyřešila hradešická defenziva. Naději pro Žichovice vykřesal dvacet minut před koncem snížením na 2:1 Robert Beneš, ale to bylo ze strany hostů vše. Vyrovnávacího gólu se nedočkali, naopak vítězství Hradešic pečetil v závěru z penalty Šašek.

Slovo trenéra: Občas přijdou zápasy, kdy i přes veškerou snahu všechno vychází naopak. Výsledkem pak je to, že sice máme dobrý úmysl, ale děláme v zápase špatná rozhodnutí. To se dělo v Hradešicích. Místo přihrávky přišla klička, místo dlouhého balonu krátký a naopak. Pozitivem je, že jsme dostali poprvé venku “jenom” tři góly. V tomto kole však prohrála všechn družstva z čela tabulky, takže nejde o nějakou tragédii. My musíme hlavně udržet stoprocentní domácí bilanci.

Sestava: Sládek (43. Doubek) – Jiřík – Jeřábek (46. Štěpán), Švehla, Brož – Beneš Jan (46. Šiška), Chod (80. Stulík), Malý, Beneš Robert, Špírek – Hlaváč.