Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Vrhaveč – TJ Žichovice 0:0 (0:0)

21. Květen 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

ŽK: 0:1, ČK: 0:0. Rozhodčí: Bureš. Diváků: 60.

Další korálek k bodům ve hře o postup přidali žichovičtí fotbalisté o pěkném sobotním odpoledni na vrhavečském stadionu. Minulý zápas, který se hrál na podzim v Žichovicích a skončil divokou přestřelkou, byl nabitý emocemi. Hosté se v něm cítili poškozeni. Tentokrát se však žádná divočina nekonala a velmi slušné utkání skončilo zaslouženou dělbou bodů.Zápas se hrál povětšinou za mírné územní převahy hostujícího celku, domácí hrozili z rychlých brejků a standardních situací. Žichovičtí si v prvním poločase vypracovali tři velmi dobré střelecké příležitosti. Nejprve Stulík po přihrávce Roberta Beneše mířil nad. Poté se Robert Beneš vřítil do domácí šestnáctky, ale levačkou mířil vedle a nevedlo se ani Brožovi po další Robertově přihrávce. Nepřesní byli ve svém zakončení i domácí, takže soupeři odešli do kabin za bezbrankového stavu.

Úvod druhé půle patřil domácím, kteří před brankou Žichovic vyprodukovali několik nebezpečných závarů s nepřesným zakončením. Poté se aktivita přenesla opět na kopačky hostů, ovšem hra se jim nedařila a šancí bylo poskrovnu. Pouze Robert Beneš mířil po trestném kopu Šišky hlavou vedle a střelu Jeřábka po další akci Roberta Beneše zblokovali domácí obránci. Vrhavečtí fotbalisté dál zlobili z rychlých brejků s nepřesným zakončením a když se po jedné z akcí radovali z gólu, nemohl být uznán pro ofsajd. Utkání tak skončilo vcelku zaslouženou remízou.

Slovo trenéra: Za teplého počasí jsme si v prvním poločase vytvořili ideální brankové příležitosti, bohužel bez efektivního zakončení. Pokud jsem byl spokojen s výkonem mužstva v 1. poločase, tak o 2. poločase se již toto říci nedá, vázla kombinace a přechod do útoku, výsledkem byla spravedlivá remíza. Potěšující je pouze vychytaná nula a zlepšená hra v obranné fázi naší hry. Odehráli jsme asi nepohodovější a oboustraně slušné utkání jarní části soutěže, korektní výkon předvedl i rozhodčí Bureš.

Sestava Žichovic: Sládek – Mourek – Frýzek, Švehla, Štěpán (70. Jeřábek) – Stulík (60. Hozman), Šiška, Malý, Brož – R. Beneš, J. Beneš (80. Bala).

Zápis je s jedním komentářem