Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sokol Losiná – TJ Žichovice 6:2 (2:2)

5. Listopad 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky, Uncategorized

Branky: 32. Hajšman, 38. Veleman R., 57. Veleman M., 69. a 81. Šindelář, 85. Sambor – 5. Beneš R., 33. Chod. ŽK: 2:1. ČK: 0:0. Rozhodčí: Šauflová Jana. Diváků: 80.

Souboj třetího se čtvrtým nabídl pěknou podívanou okořeněnou osmi brankami. Přestože utkání bylo vyrovnané a hosté ze Žichovic v něm dvakrát vedli, nakonec po vyrovnaném prvním poločase odjížděli domů se šestibrankovým debaklem.Zelenobílí začali opět velmi dobře. Hned v 1. minutě se ke střele dostal Kája Brož, ale Kreuzman v domácí brance jeho pokus vyrazil. Aktivní žichovičtí se z prvního gólu radovali v 5. minutě. Po faulu na Honzu Beneše na rohu velkého vápna si míč postavil jeho bratr Robert a prudkou přízemní střelou na zadní tyč otevřel skóre. Další gól mohl přidat hlavou Honza Beneš, ale po centru Šišky mířil před prázdnou brankou v pádu vedle. Pak po pěkné spolupráci Choda a Brože vytáhl parádní zákrok gólman Kreuzman a když důrazný Švehla vybojoval po špatné rozehrávce domácích míč, místo zakončení volil přihrávku na obsazeného Honzu Beneše. Pak se ke slovu dostali konečně i domácí, když po pěkné přihrávce mezi obránce postupoval na Doubka Novotný, jenže Doubek svůj tým podržel. Ve 32. minutě se však domácí dočkali. Kanonýr Hajšman dostal pěknou přihrávku za obranu, obešel i brankáře a do prázdné branky vyrovnal. Ve 33. minutě se však skóre znovu měnilo ve prospěch hostů. Trestný kop z poloviny hřiště rozehrál R. Beneš, do míče vlétl důrazně Olda Chod, míč skončil na tyči, ale Olda jej pohotově vrátil tam, kam patří a Žichovice znovu vedly. Domácí s odpovědí dlouho neotáleli a ve 38. minutě se po pěkné akci po křídle dostal míč k Radkovi Velemanovi, který po zemi vyrovnal na 2:2. Do vedení mohl hosty znovu dostat R. Beneš, který po samostatné akci pálil z hranice šestnáctky, ale Kreuzman v pádu jeho pokus zlikvidoval. Na druhé straně  se obranou Žichovic prokličkoval Hajšman, ale mířil po zemi těsně vedle a Doubkův nepovedený odkop nedokázal do branky vrátit z první Petr Tančouz.

Druhý poločas, stejně jako ten první,  nabídl útočnou podívanou a branky. V 57. minutě zahrávali domácí trestný kop ze 30 metrů. Míč si postavil střídající M. Veleman a parádní střelou pod břevno dokonal obrat v utkání. Vyrovnání měl na hlavě Kája Brož, ale po rohovém kopu R. Beneše zazvonilo jen břevno domácí branky. Odpovědí domácích byla nepřesná hlavička R. Velemana. V 65. minutě výborně pískající rozhodčí Šauflová odpískala po zákroku Špírka přísnou penaltu, ale proti M. Velemanovi vytáhl parádní zákrok Doubek a bylo to stále jen o jeden gól. O čtyři minuty později však domácí přece jen vedli o dva góly. Dlouhý míč do pokutového území sledoval důrazný Šindelář a po zaváhání brankáře skóroval do prázdné branky. Hosté nesložili zbraně, ale po trestném kopu R. Beneše střílel hlavou nad Chod a nad pálil po Šiškovo přihrávce za obranu i Robert Beneš. V 81. minutě bylo definitivně rozhodnuto. Brejk domácích a akci dva na jednoho zakončil svou druhou brankou v zápase Šindelář. Definitivní tečku za utkáním vyrobil domácí Sambor, jehož trestný kop s přispěním obránce Frýzka skončil pošesté za zády brankáře Doubka. Kvalitní útočné utkání se šancemi na obou stranách, které rozhodl důraz a jednodušší řešení situací před oběma brankami, s přehledem odřídila rozhodčí Šlaufová. My se už těšíme na příští neděli, kdy doma přivítáme nebezpečný celek Švihova. Doma jsme zatím stoprocentní, přijďte nás povzbudit!

Guliho referát je k našemu výkonu až příliš shovívavý. S výjimkou Jardy Malého, Oldy Choda a snad ještě mladých beků by si všichni měli  říct, zda pro úspěch v tomto zápase udělali všechno. Protože takhle by to asi dále nešlo. Mnou samozřejmě počínaje. A pak na tento zápas musíme rychle zapomenout. Ještě připomínám, že tento týden trénujem v úterý v 17.00 v tělocvičně a v pátek v 16.30 na hřišti.

Sestava: Doubek – Štěpán (82. Jeřábek), Malý, Frýzek, Špírek – J. Beneš, Šiška, Chod, R. Beneš, Brož (82. Stulík)- Švehla.