Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Sokol Mochtín B – TJ Žichovice 1:1 (1:1)

4. Červen 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branky: 43. Kubala Petr – 40. Beneš Robert. ŽK: 1:0. ČK: 0:0. Diváků: 50. Rozhodčí: Bína.

K předposlednímu venkovnímu utkání zajížděli žichovičtí fotbalisté do Mochtína. Rezerva místního Sokola se nakonec ukázala těžkým soupeřem a zelenobílí po nepříliš přesvědčivém výkonu vyválčili na nádherném mochtínském pažitu pouze bod.První za poločas se hrál převážně pod taktovkou Žichovic, ale díky žalostné koncovce bylo téměř až do konce prvního dějství stále skóre 0:0. Do dobrých příležitostí se dostával tradiční spalovač šancí Robík Beneš, ale branka mu byla malá stejně jako Honzovi Jiříkovi nebo Vaškovi Hozmanovi. Domácí se převážně bránili, ale také vystrčili růžky, když trestný kop Bejvla zpoza šestnáctky zlikvidoval efektně Sládek. Běžela 40. minuta, když  si na Šiškův precizní pas za obranu naběhl Robert Beneš a střelou přes celou branku nedal domácímu brankáři šanci. Vypadalo to, že se žichovický gólostroj přeci jen rozjede, ale namísto toho hosté přestali nepochopitelně hrát a domácích najednou bylo plné hřiště. Mochtínští se sérií trestných kopů okolo šestnáctky dostali do tlaku a dvě minuty před poločasovým odchodem do kabin vyrovnal pohotovou dorážkou Kubala.

Hosté vstoupili do druhé půle s předsevzetím utkání co nejdříve rozhodnout. Jenže Hozmana vychytal domácí brankář, hlavičku Jiříka vyhlavičkoval z brankové čáry jeden z obránců a Brožova střela z úhlu skončila na tyči mochtínské branky. Postupem času se do hry Žichovic začala vkrádat křeč, kombinace vázla a začalo přibývat nepřesností. Toho mohli využít domácí borci, kterým se odkrývala okénka v na riziko hrající žichovické defenzivě. Jenže jejich koncovka byla stejně žalostná jako ta žichovická, takže se oba soupeři rozešli brankově hubenou remízou 1:1.

Děkujeme kotelníkům za podporu a těšíme se na Vaše hlasivky ve velmi důležitém zápase, který se koná příští sobotu od 17 hodin v Nezamyslicích!

Slovo trenéra: Na opravdu krásném trávníku jsme příliš fotbalové krásy nepředvedli. V první poločase bylo několik vyložených šancí, ujala se bohužel jen jedna. Druhý poločas se hrál v křeči, nedařily se nám finální přihrávky a nakonec jsme mohli být rádi, že domácí nebyli při brejcích do otevřené obrany efektivní. Nyní zajíždíme k derby do Nezamyslic, které bude mít určitě zajímavý náboj.

Sestava: Sládek – Mourek – Jeřábek (80. Štěpán), Frýzek – Beneš Jan, Šiška, Malý, Beneš Robert (46. Stulík), Brož – Jiřík, Hozman (60. Špírek).