Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Svatobor Hrádek – TJ Žichovice 3:1 (1:1)

26. Únor 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Přáteláky

Branky: Holeček R., Matějka, vlastní – Šiška (PK). Bez karet. Diváků: 50. Rozhodčí:Bureš.

Svůj druhý přípravný zápas na jarní fotbalové boje sehráli žichovičtí fotbalisté o krásném sobotním odpoledni na hřišti celku Svatobor Hrádek. O konečném výsledku rozhodly hrubé chyby v žichovické defenzivě. Ve vyrovnaném prvním poločase se vedení ujali jako první domácí, když střelu Holečka z trestného kopu brankář Sládek podcenil a bylo to 1:0. Hosté vyrovnali Šiškovou penaltou, která byla odpískána za faul domácího obránce na posilu z Katovic Honzu Beneše. Domácí však do konce poločasu přidali další dvě branky, když nejprve domácí Matějka využil po rohovém kopu nedorozumění Jeřábka a Mourka a zanedlouho si přihrávku Matějky srazil do své branky Brož.

Ve druhém poločase byli žichovičtí v poli lepší, ale jejich akcím scházela finální přihrávka. Přestože svůj zápas odehráli během soustředění, únava byla znát spíše na domácích borcích. Stav z konce prvního poločasu už však žádný z celků nezměnil.

Slovo trenéra: Během náročného soustředění jsme si odskočili k nevyvednému přáteláku. Všechny 3 góly jsme si dali sami, nicméně jsme na konci hrubé přípravy a nyní již budeme pilovat herní dovednosti na hřišti.

Sestava: Sládek – Mourek, Jeřábek, Frýzek, Brož (Piller) – Beneš, Chod (Štěpán), Malý, Stulík (Hozman) – Švehla (Bala), Šiška.