Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FK Horažďovice 0:7 (0:4)

21. Únor 2011 | Publikoval | V rubice Áčko, Přáteláky

Branky: Beneš 3, Mičkal 2, Greger, Jiřík. Rozhodčí: Bala. Diváků: 12.

V prvním přípravném zápase na jarní část sezóny přivítali žichovičtí na svém hřišti účastníka 1. A třídy a aspiranta na postup do krajského přeboru FK Horažďovice. Úvod zápasu patřil domácím, ale Beneš svou šanci neproměnil. Naopak hned ze své první možnosti udeřil soupeř. Hra byla v poli celkem vyrovnaná, ale lépe se pohybující hosté byli v šestnáctce domácích mnohem důraznější a do poločasu zatížili konto Žichovic ještě dalšími třemi brankami.

Druhý poločas nabídl podobnou podívanou. Domácí se snažili, ale fotbalovější hosté vstřelili další tři góly. Šance měli i žichovičtí, ale jejich pokusům scházela větší přesnost.

Slovo trenéra: Hosté byli v zakončení velmi efektivní, domácí neproměnili několik vyložených brankových příležitostí. Obranná činnost nám vůbec nefungovala a dělali jsme mnoho individuálních chyb, které se v této části zimní přípravy dají pochopit. Ze hry jsem měl dobrý pocit, jelikož jsme s kvalitním soupeřem drželi krok a ani po fyzické stránce jsme nezaostávali. Vzhledem k vývoji zápasu je výsledek krutý, nicméně příprava to byla kvalitní a určitě po tomto zápasu neusneme na vavřínech… a budeme na sobě ještě více pracovat, hlavně na soustředění, které bude obsahovat 7 tréninkových jednotek.

Sestava: Sládek (Doubek) – Mourek – Jeřábek (Brož), Frýzek, Štěpán – Stulík (Bala), Chod, Malý, Šiška – Beneš, Švehla.