Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Start VD Luby 2:6 (0:3)

30. Říjen 2011 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 40. Pavlík, 60. Miroš M. – 1. a 35. Pivoňka Michal, 19. a 25. Hosnedl, 37. Mundlová, 51. Pivoňka Matěj. Bez karet. Rozhodčí: Bala Petr. Diváků: 20.

Poslední zápas podzimu přinesl pohledný fotbal se šancemi na obou stranách.Hosté byli kombinačně lepší a od začátku diktovali tempo hry. Domácí opět zaspali začátek a hned v první minutě hostující Michal Pivoňka po pěkné kombinační akci dostal Luby do vedení. Lubští měli tlak, ale žichovičtí hrozili z brejků. Vyrovnání měl na kopačce M. Miroš a o chvíli později i Pavlík, jenže střely z jejich kopaček gólem neskončily. Na druhé straně se lépe vedlo hostům, když jim dvoubrankový náskok zařídil pěknou střelou po odvráceném rohovém kopu Hosnedl a Hosnedlův precizně provedený trestný kop pět minut před odchodem do kabin znamenal pro hosty už tříbrankové vedení.

Vstup do druhého poločasu měli hosté lepší, když dvěma slepenými góly po rozebrání domácí obrany zvýšili už na 0:5. Poté po akci Krejčího a Dvořákové korigoval na 1:5 pěknou střelou z hranice pokutového území Pavlík, ale hosté po brance Matěje Pivoňky vedli opět o pět gólů. Snížit mohl Pavlík, jenže jej vychytal parádním zákrokem lubský gólman. Žichovice se druhé branky dočkali v poslední minutě, když po rohovém kopu Pavlíka byl nejdůraznější M. Miroš.

Pěkné utkání, v němž hosté zaslouženě zvítězili, navíc trefili třikrát tyč. Ale když se maká nadoraz, můžeme si dobrý fotbal zahrát s i mnohem silnějším soupeřem, než jsme my. Všichni si zaslouží pochvalu za velkou bojovnost!

Sestava: Rauner, Pšenáková, Tuček, Řánek, Dvořáková, Pavlík, P. Miroš, Krejčí, M. Miroš, Mareš.