Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Katovice 1:3 (1:0)

24. Červenec 2011 | Publikoval | V rubice Mistráky

V prvním přípravném zápase na novou sezónu přivítali žichovičtí zdatného soupeře z Katovic. Druhý tým jihočeské 1.A třídy přes léto vydatně posiloval z divizních Strakonic a byl v utkání favoritem. Také proro, že domácím na hřišti chyběli mj. slavící Frýzi, koučující Jarouš či anisinepřejtevědětcodělající Gjanko.
Úvod zápasu byl vyrovnaný a přestože měli hosté míč častěji na kopačkách, hrozit se dařilo i domácím. Žichovice se dostaly do vedení v 10. minutě, když se po zpětné přihrávce Jana Beneše trefil do šibenice jeho bratr Robert. Ve zbytku poločasu měly Kátouce platonickou převahu, ale jediného gólu dosáhly z postavení mimo hru.

Ve druhém poločase se na obou týmech projevil náročný program přípravy, více však byl znát na pohybu domácích. Katovičtí hráči tak využili chyby v domácí rozehrávce a otočili skóre zápasu. Jsme ale na začátku přípravy a alespoň víme, na čem zapracovat. Příští týden bude ještě fyzicky náročnější, tak ještě jednou připomínám, hlavně pro Fanouše, úterý hřiště (=kopačky), středa výběh(=mnohem kratší než minulý týden, ale stejně tenisky), pátek kolo (tentokrát bez horskejch prémií).
Branka domácích: Robert Beneš, rozhodčí Bala, diváků 30

Jinak díky Kájovi, Oldovi, Ovímu, Láďovi, Hadžimu, Vlastovi, Pepovi a Bakymu, ale hlavně Frantovi s tátou za kus dnešní roboty. Dobrej začátek, ale konec daleko…

A dále předběžnej termín mimořádné valné hromady je 5.8. 2011 20,30 hod. Bude oficiálně oznámeno prezidentem TJ.

Zápis je s 2 komentáři