Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

FK Bolešiny – TJ Žichovice 5:1 (2:1)

14. Říjen 2012 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 27. Kaiser Daniel, 28. Kaiser Ondřej, 33. a 57. Matoušek, 51. Forejt. Bez karet. Rozhodčí: Blaheta Josef. Diváků: 30.

Utkání sousedů v tabulce přineslo zajímavý fotbal a nakonec jasnou výhru domácího celku.V úvodu střetnutí měli několik slibných příležitostí hosté, ale branky se nedočkali. Domácí postupem času vyrovnali hru a více práce měl na druhé straně hostující brankář. Z gólu se však jako první radovali hosté ze Žichovic. To se z hranice pokutového území trefil po samostatné akci v 21. minutě Martin Miroš. Bolešiny se k vyrovnání dostali velmi lacino ve 27. minutě, když hostující brankář lacino pustil lehkou střelu Daniela Kaisera. Za minutu později to už bylo 2:1. Špatné vyběhnutí brankáře potrestal důrazně dotírající Ondřej Kaiser.

Otřesení hosté dostali další ránu hned ve 32. minutě, když se po standardní situaci nejlépe v pokutovém území zorientoval Matoušek  a bylo to už 3:1 pro domácí. Hosté se nevzdávali, vytvořili si šance, ale bez gólového efektu. Dvě slibné příležitosti neproměnil Krejčí, do gólu se probíjela Pšenáková, ale buď jim byla branka malá, nebo zasáhl domácí brankář. Nadšeně bojující domácí hrozili z brejků a ještě dvakrát se jim do konce střetnutí podařilo skórovat. Přestože utkání přineslo vcelku vyrovnanou podívanou, domácí nakonec jasně vyhráli. Pokud nebudeme proměňovat šance, které si vypracujeme a kupit hrubé  individuální chyby, lepších výsledků dosahovat nebudeme. Čekají nás ještě zápasy se silnými celky Lub a Sušice a s tímto přístupem si koledujeme o dvojciferné nakládačky.

Sestava: Rauner, Řánek, Mareš Karel, Mareš Jiří, Miroš Martin, Miroš Petr, Krejčí, Vrba, Pšenáková, Polívka, Smetana.