Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

FK Dukla Janovice – TJ Žichovice 2:2 (1:2) PK: 5:4

23. Září 2012 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 16. Keřlík Aleš, 60. Pflanzer Martin (PK) – 10. Polívka Jindřich, 26. Miroš Martin. Bez karet. Rozhodčí: Bína Roman. Diváků: 20.

V utkání s celkem janovické Dukly to dlouho vypadalo, že si odvezeme domů tři body, ale nakonec po zbytečné penaltě v poslední minutě, remíze a následném rozstřelu ze značky pokutového kopu zůstaly dva bodíky domácímu celku.Začali jsme dobře, domácím hodně zatápěl rychlonohý Krejčí, ale žádný z jeho průniků gólem neskončil. Dočkali jsme se v 10. minutě, když rohový kop Petra Miroše dopravil do branky Jindra Polívka. Po vedoucím gólu se nám ale přestalo dařit, ve hře bylo hodně nepřesností a zkažených přihrávek a do hry se začali dostávat i domácí, za které vyrovnal z trestného kopu po nedorozumění Martina Miroše a brankáře Raunera Keřlík. Přesto jsme šli do kabin s jednobrankovým vedením, když se ve 26. minutě z trestného kopu trefil k tyči Martin Miroš.

Druhý poločas se podobal prvnímu. Žádný z celků se z vypracovaných šancí dlouho gólu nemohl dočkat. Na vině byla nepřesná koncovka střelců i dobré zákroky obou gólmanů. Je to škoda, neboť Kája Mareš pět minut před koncem postupoval na branku domácích, ale prováhal vhodný okamžik ke střele a k pojištění výsledku. Domácí nás potrestali v poslední minutě utkání, když Láďa Řánek zbytečně fauloval v pokutovém území a následnou penaltu proměnil Pflanzer. Následovaly pokutové kopy, ve kterých se domácí střelci nemýlili. Na naší straně střelu Péti Miroše zastavila tyč a proto druhý bod zůstal v Janovicích.

Sestava: Rauner, Řánek, Mareš Karel, Tuček Pavel, Mareš Jiří, Miroš Petr, Miroš Martin, Krejčí Tomáš, Tuček Petr, Polívka, Smetana.