Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

FK Žákava – TJ Žichovice 3:1 (2:0)

1. Říjen 2012 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branky: Drogda, Soukup, Šula – Šiška. ŽK: 1:4. Diváků: 50.

V utkání se staronovým účastníkem 1. B třídy si žichovičtí vytvořili mnohem více šancí než domácí, přesto odjížděli domů bez bodu.Snaha neinkasovat a hrát na brejky vzala za své hned v první minutě, když důrazný Drogda sledoval Mourkovu malou domů a potrestal nerozhodnost hostujícího gólmana. Vyrovnat mohl o chvilku později Jiřík, jenže šanci mu zmařil včas vyběhnuvší domácí brankář. Nedáš – dostaneš, neboť když při útočné akci Žákavé hosté přestali hrát v domění, že domácí Soukup je v postavení mimo hru, bylo to hned 2:0 pro domácí. Žichovičtí se tlačili před domácí branku, ale ta byla zakletá. Jiřík trefil tyč, dorážka Štěpána šla mimo a branka nepadla ani po šancích Roberta Beneše, Brože a aktivního Štěpána.

Hosté byli aktivnější i ve druhém poločase. Na 2:1 snížil po pěkné kombinaci chytrou střelou z hranice šestnáctky Šiška, jenže to bylo, co se týče branek, ze strany Žichovic vše. Další šance gólem neskončily, naopak domácím pojistil vítězství z brejku po kličce brankáři do prázdné branky Šula. Přestože do konce zápasu zbývala ještě půlhodina, hosté už recept na vstřelení dalšího gólu nenašli. Oba celky si sice ještě vytvořily několik příležitostí, ale stav se už nezměnil.

Sestava: Čakrt 4 – Brož 4, Mourek 3(60. Barborka 3), Frýzek 3, Štěpán 2- Piller 3(75. Šumpík 3), Šiška 2, Jiřík 2, Polan 2- Špírek 3, Beneš Robert 3.