Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG – dokopná

29. Říjen 2012 | Publikoval | V rubice Stará garda

 Venku sněží a sněží a my staří blázni jdeme hrát fotbal. Ne, že by se nám tolik chtělo spíše proto abychom si udělali žízeň na dokopnou.

Obhlížíme hřiště, párkrát kopneme do balónu, který se ihned obaluje sněhem jako základ pro sněhuláka a jdeme na věc. Soupeřem jsou Horaždovicesoupeř vždy nepříjemný a těžký. To však dnes neplatí. Po 10 minutách je to 3:0 . Horažďovičtí hráči se hádají a my se potutelně smějeme. Excelujeme a to na terénu který neumožňuje skoro žádnou kombinaci. Možná právěproto J Poločas končí hvizdem pana rozhodčího Veverky za stavu 4:1. Vlhneme mrzneme takže se prohodí strany a jdeme na to. A světe div se pořád nám to jde. Takže gól a opět gól a je to 6:1.  Potom korigují Horažďovice na 6:2. My přidáváme další dva góly a hrozivé skóre uzavírá Franta Malík krásným přímákem na 8:3.

 Jo tak tohle se nám povedlo. Vysprchujeme se loučíme se soupeřem, který velice rychle spěchá k Černému Orlu také na dokopnou. Ta naše je parádní. Pivíčko, masíčko pár sladkých dobrot a super nálada do které Jarda Šuba vyhlašuje výsledky našich zápasů, které byli sehrané v roce 2012. Vzpomínáme na naše kamarády kteří se dokopné nemůžou účastnit a také ukecáváme Vlastíka Eignera, aby nám přišel na jaře pomoct do brány.

Taková byla naše dokopná ze které jsme se rozváželi buď do hříšné sobotní noci nebo do peřin.