Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Mochtín 1:6 (0:4)

23. Duben 2012 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 45. Miroš Martin – 5. Šafránek Jan, 11. a 59. Truchlý Tomáš, 20. Kapusta Matěj, 30. a 39. Velek Tomáš. Bez karet. Rozhodčí: Bala Petr. Diváků: 20.

Domácí do utkání se silným soupeřem vlétli a hned v první minutě mohl po centru Dvořákové skórovat Petr Miroš, jenže rána halfvolejem letěla nad břevno branky Mochtína. Další šanci neproměnil jeho bratr Martin a tak fotbalovější hosté první ranou na bránu otevřeli skóre přízemní střelou Šafránka. Hosté měli územní převahu, ale domácí hrozili z brejků.Vyrovnat mohla po přihrávce Martina Miroše Dvořáková, ale brankář Mochtína byl u míče dřív a skóre se tak měnilo opět na druhé straně. To se trefil Truchlý. Mochtínští pak přidali do konce prvního poločasu ještě dvě branky a další dvě ve druhé půli. Přestože soupeř byl kvalitní a zaslouženě vyhrál, dostávali jsme se poměrně často z brejků do zakončení, ale koncovka je zbrklá a žalostná. Gólu jsme se nakonec dočkali, když po výkopu našeho brankáře Pavlík ve spolupráci s Dvořákovou prostrčili míč na Martina Miroše, který od poloviny hřiště postupoval na gólmana a střelou po zemi snížil na 1:5.

Je to škoda, měli jsme dost šancí na to, aby výsledek nebyl tak krutý. Předvedené hře by spíše odpovídala prohra o dvě nebo tři branky. Ale když zbrklost v proměňování šancí zkombinujeme s hrubými chybami v defenzivě, nemůžeme s celky nad námi pomýšlet na lepší výsledky. Chválím všechny za bojovnost, ale ta sama o sobě nestačí. Doufám, že se během jara zlepší účast na trénincích!

Sestava: Rauner, Tábor, Mareš Karel, Řánek, Dvořáková, Pšenáková, Miroš Petr, Miroš Martin, Pavlík, Bláha, Tuček, Mareš Jiří.