Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Štěnovice 2:4 (0:2)

7. Říjen 2012 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branky: 67. Brož, 79. Špírek (PK) – 8. Krásný, 10. Boček, 55. Stanek (PK), 57. Nový (PK). ŽK: 4:4. ČK: 1:1. Rozhodčí: Havránek Martin. Diváků: 60.

Utkání sousedů v tabulce přineslo nervózní podívanou a výhru hostů o dvě branky.Po úvodním vzájemném oťukávání se jako první z gólu radovali v 8. minutě hosté, když míč odražený od tyče vrátil do branky Krásný. Za dvě minuty už vedli hosté o dvě branky, neboť po standardní situaci a skrumáži v pokutovém území napálil míč do branky Boček. Domácí nesložili zbraně, ale trápí se v koncovce a nejinak tomu bylo i tentokrát. Nejprve po akci Beneše nevyzrál na brankáře Brož. Stejný hráč po akci Špírka netrefil těsně branku a když gólman hostů parádním zákrokem vychytal i hlavičku Beneše, odcházeli domácí do šaten s dvoubrankovým mankem.

Žichovičtí věděli, že mají na to výsledek ve druhé půli otočit. Jejich plány však začali brát za své v 55. minutě. Penalta za faul Štěpána a bylo to 0:3. Aby toho nebylo málo, o dvě minuty později fauloval ve vápně novic v domácí sestavě Kubů, kopala se další penalta a po ráně Nového to bylo už 0:4. Snížit mohl po trestném kopu Frýzka Brož, ale k pořádnému zakončení se nedostal. Stejný hráč si gólovou radost vynahradil v 67. minutě. Špírek pěkně prostrčil míč mezi dvěma protihráči, na míč si naběhl Brož a jesličkami překonal gólmana hostů. Definitivní podobu dal výsledku Špírek, který potrestal pokutový kop, nařízený v 79. minutě za faul na Brože. Domácí se vrhli do útoku, ale hosté v závěru rozkouskovali hru a nervózní konec utkání okořeněný dvěma vyloučeními už žádný gól nepřinesl.

Sestava Žichovic: Sládek 3, Piller 4(46. Kubů 3), Mourek 3, Frýzek 3, Štěpán 4, Brož 2, Šiška 4, Beneš 3, Špírek 2, Polan 3, Tuček 3