Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Sušice B 1:5 (1:2)

4. Listopad 2012 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 24. Krejčí – 5. a 25. Holeček, 31. Václ, 34. Šťastný, 51. Trš. Bez karet. Rozhodčí: Radek Štefan. Diváků: 20.

Přestože jsme vysoko prohráli, odehráli jsme se silným soupeřem dobré utkání a o lepší výsledek nás připravila naše stará bolest, což je neproměňování šancí.Obě družstva začala aktivně a šance se rodily před oběma brankami. Do dobré příležitosti se dostal na naší straně Krejčí, ale brankář hostů byl na místě. Z branky se jako první radovali sušičtí, když pěknou akci ze 6. minuty zakončoval Holeček. Odpověděli jsme šancí Martina Miroše, ale ten těsně minul branku a střela Pšenákové z trestného kopu olízla břevno. Radovali jsme se až ve 24. minutě, když gólovou přihrávku Polívky zúročil ve vyrovnání Tomáš Krejčí. Naše radost netrvala dlouho, neboť hned o minutu později vrátil hostům vedení po samostatné akci střelec první branky Holeček.

Vstup do druhého poločasu nám nevyšel, neboť hned ve 31. minutě to díky brance Václa bylo už 1:3. Snížit mohla dvojice Tomáš Krejčí – Petr Miroš, jenže při akci dva na jednoho to vzal Tomáš na sebe. Gólman Sušice byl však  proti. Je to škoda, protože kdyby Tomáš zvedl hlavu a přihrál, dával by Petr do prázdné brány. Nedáš – dostaneš se potvrdilo hned ve 34. minutě, když hosté trefou Šťastného odskočili už na rozdíl tří branek. Nedá se nám upřít snaha s výsledkem něco udělat, ale fotbalovější a zkušenější hosté nám už toho mnoho ve druhém poločase nedovolili a v 51. minutě uzavřel účet utkání pátou brankou Trš.

Přestože jsme dostali pět branek a dali jen jednu, chválím všechny za předvedený výkon. Zápas byl pěkný, odjezdili jsme to po zadku a bylo se na co koukat. Mrzí mě, že jsme z dnešního soupeře měli zbytečný respekt a také škoda neproměněných šancí, v zakončení nás tlačí bota a díky špatné koncovce jsme letos už pár bodů ztratili (tím nemyslím dnešní zápas, soupeř vyhrál zaslouženě).

Sestava: Rauner, Pšenáková, Tuček Pavel, Řánek, Krejčí, Miroš Petr, Mareš Karel, Miroš Martin, Polívka, Tuček Petr, Smetana.