Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TRX systém

29. Duben 2012 | Publikoval | V rubice Aktuality

TRX je unikátní závěsný systém na posilování těla, rehabilitaci a celkové protažení. Tento cvičební program nabízí kompletní nahrazení vybavené posilovny. Výhodou cvičení na TRX je, že při tréninku pracujete pouze s vlastním tělem,  jedná se o tzv. funkční trénink. TRX je vhodné také jako kompenzační či preventivní cvičení.

Trénink na TRX systému je výzvou pro ty, kteří hledají novou motivaci a chtějí  zlepšit svou kondice či poměřit své dovednosti a schopnosti v tréninkové skupině. Na rozdíl od posilovacích strojů TRX závěsný systém umožňuje pohyb v plném rozsahu a při každém cviku zapojuje střed těla (tzv. CORE), který je nezbytný pro zdravý postoj a držení těla.

TRX systém a fotbal

Trénink fotbalistů FC liverpool
Trénink fotbalistů FC Liverpool

TRX systém se rychle rozšířil do tréninkových tělocvičen profesionálních sportovních týmů jako National Football League (Národní fotbalová liga), National Basketball Association (Národní basketbalová asociace) nebo NHL (National Hockey League). Je samozřejmě vhodný i pro hráče fotbalu. V současnosti využívají TRX trénink také špičkové fotbalové týmy jako FC Liverpool, Manchester United, AC Milan, Corinthians nebo FC Santos.

Vyšší výkon

TRX trénink

TRX trénink

TRX trénink rozvíjí základní výbušnou sílu a energii, kterou potřebuje každá hráč fotbalu. Můžete využít jedinečné funkční pohyby ke zvýšení mobility a flexibility a snížit riziko zranění na hřišti.
TRX systém je lehký, přenosný a snadno se dá ukotvit na regály, branky, nebo silné dveře. Přenositelnost výcvikových systémů TRX také umožňuje, abyste mohli trénovat když jste na cestách, v práci nebo doma. Celý fotbalový tým může mít stejný trénink, bez ohledu na to, kam jdou.

Výhody


Více informací na www.trxsystem.cz