Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Rozhovor s novým trenérem Karlem Krejčím

11. Únor 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

1. Jaké bylo Vaše předchozí angažmá ?

V minulé sezoně jsem trénoval Dynamo Horšovský Týn, kde jsme se jako nováček krajského přeboru umístili na 7. místě. Bohužel se v létě objevily zdravotní komplikace, tak jsem zde skončil. Chtěl jsem si od fotbalu na rok odpočinout, dát se zdravotně dohromady. Nyní se v půlce března chystám na operaci kolena a tím pádem bude moje situace trochu ztížena, nicméně Žichovice to akceptují.

2. Co Vás zavedlo právě do Žichovic, většina fotbalové veřejnosti Vás zná z působení z vyšších soutěží – krajský přebor, divize. Kdo Vás oslovil ?

Na požádání manažera FK Horažďovice Milana Koželuha, který má k Žichovicím určitý vztah, jelikož zde v předchozích letech dlouhá léta úspěšně působil. Pan Koželuh mě poprosil, zda bych Žichovicím pomohl záchraně, tak jsem mu vyšel vstříct a souhlasil.

3. Jaký máte cíl, asi nic jiného než záchrana v 1. B třídě ?

Tak cíl je samozřejmě jasný, aby Žichovice i na podzim hráli 1.B třídu.

4.Jste spokojen s kádrem, chystají se nějaké změny ?

Abych řekl pravdu, tak jsem tento tým ještě hrát neviděl, hráče zatím neznám. V současné době je v Žichovicích kádr 20- ti hráčů, kteří jsou na stejné startovací čáře a až je všechny poznám, tak uvidíme, zda bude nutné tento tým posílit. První posilou je brankář Jan Rojík z FK Horažďovice, který v minulé sezoně působil v jihočeském Oseku.

5. Co říkáte na zázemí a diváckou kulisu v Žichovicích ?

Na pár zápasech jsem zde v minulých letech byl, v Žichovicích to žije fotbalem, je tady výborná divácká atmosféra i prostředí. Přeji si hlavně, aby diváci chodili v co nejhojnějším počtu na naše zápasy. Potřebujeme jejich podporu a budeme se společnými silami maximálně snažit udělat vše pro záchranu soutěže.

Poznámka:  Kromě Jana Rojíka stojí Žichovice i o služby dalších pěti hráčů, kteří se již s týmem připravují, trojice hráčů z podzimního kádru je naopak na odchodu.