Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Kasejovice – SG Žichovice 3 : 1 (0 : 0)

11. Říjen 2013 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu 5.10. jsme v Kasejovicích prožili fotbalový horor. Opět nás bylo dle pravidel jen tak – tak. A to ještě Venca přijel déle. Opět nebyl trénovaný brankář. Mávat s námi jel Míra Čech. S hrůzou jsme zjistili, že je jediný normální. Jejich hlavní a postranní byli mimo – úplně !

Na trávník jsme vybíhali posíleni o Oldu a navrátilce Tomáše s Kumanem. Krásné baboletní počasí. Parádní zázemí v kabinách. Vynikající trávník. Solidní sestava. Těšili jsme se. Ne dlouho. Již první věty a výroky hlavního náš klid narušily. Hra se nám vůbec nedařila. Domácí záloha nám zatápěla. Nějak nám stále chyběl jeden záložník pro obrané úkoly. Jarda v bráně nás podržel. Pak přišla na řadu vymyšlená penalta. Nikdo jiný mimo hlavního to neviděl. Féroví domácí ji úmyslně kopli mimo. Sporných faulů a ofsajdů přibývalo. Poločas 0:0.

Druhou půli jsme začali snahou, ale nešlo to. Hra se nám stále nedařila. S přibývajícími „hvizdy“ sudího nás hra přestávala i bavit. Pak náš zkušený Honza, v roli posledního (hodně chyběl v útoku), udělal na malým vápnu při rozehrávání chybu. Prohráváme 0:1. Chtěli jsme vyrovnat. Místo toho jsme to dotáhli až na 0:3. Rádoby důrazný domácí útočník trefil Jardu ve výskoku tak, že pro bolest v rameni musel střídat. Ono se řekne střídat, když není s kým. Tak šel do brány Honza a Jarda na posledního. Průběh hry se snad ani nedá popisovat. Kopali se , i my, další penalty, které střelci schválně neproměnili. Když už i Miloš, po samofaulu před ním hrajícího útočníka a následném kopu pro domácí, vyzval sudího „Ať si jde vykloktat“, tak víc slov netřeba. Tomáš po nahrávce Kumana sice snížil a byly i další šance, ale na víc jsme neměli. Prohráváme 1:3.

Sestava: Šuba; Brzák, Míka, Pešťák, Hlobík Pavel; Koláček, Chod, Kolařík, Podlipský; Frýda a Šumpík

Další zápas SG Střelské Hoštice – SG Žichovice: Sobota 19.10.2013 od 14:00 hodin zatím nepotvrzeno