Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Nalžovské Hory – SG Žichovice 2 : 6 (0 : 4)

29. Září 2013 | Publikoval | V rubice Stará garda

V pátek 27.9. jsme zavítali do Nalžovských Hor. Utkání řídil zkušený mezinárodní rozhodčí Veverka. ” Velký Bakyho den ” ( 3 + 3 a to ještě hamounil ) jsme zahájili, na pátek netradičně, se dvěma hráči na střídání.

2. minuta – Honza dotírá na obránce. Ten dělá chybu a nahrává Bakymu. Ten lobuje a všudybýlek Kuba okolo brankáře zavěšuje. Vedeme 1 : 0. Domácí se oklepali a snažili se o vyrovnání. Tomu však po celý zápas bránil Štěpán v bráně a silné stoperské duo – Pepa s Kájou. Ládík parádně utekl po své lajně. Jeho super oči zahlédly Bakyho na vápně. Klidná, mířená střela k tyči. Vedeme 2 :0. Po chvíli proběhlo to samé na levé straně útoku. Po Jeřábkovo bekovské nachází Honza na vápně Bakyho. Vedeme 3 : 0. Obraz hry se neměnil. Jen domácím pomalu začaly docházet síly, bo neměli nikoho na střídání. To známe a vůbec jim to nezávidíme. Honza hází aut. Baky na malým vápnu zpracovává zády k bráně. Za ním stíňuje obránce, jenž stačil jen sledovat, jak Bakymu sedí míč na noze. Otáčí se a technickou umístěnkou posílá mičudu těsně za vzdálenou tyč. Vedeme  4 : 0. Tak skončil poločas.

Začátek druhé půle byl opět infarktový. 1. minuta – Baky vysílá 40 m pas. Kulaté čudo přeskakuje obránce. Brankář neočekává od Honzi takovou rychlost. Síť se vlní. Soupeř je na kolenou. Vedeme 5 : 0. Rozhodčí připískává domácím. Většina střetů je hodnocena jako náš faul. Soupeř toho využívá a snaží se nás psychicky nalomit. Neuspěl. Baky vybízí ulicí mezi beky Honzu. Ten míří k přední tyči a nedává golmanovi šanci. Vedeme  6 : 0. Za půlkou faulovaný Miloš přichází o míč. Dokazuje sudímu, že byl přistrčen. Rozhodčí řka: ” Já vím ” ponechává balón domácím. Přečíslení středem. Náhra vpravo. Volej. Sníženo na 1 : 6.  Naše záloha neustále podporuje útočníky. Dostáváme se do šancí. Baky hlavou – břevno. Honza 2x ze 3 a 1 metru od prázdné – nad. Kája sám před branařem – chytá mu to. Baky obstřeluje golmana – vytěsněno na roh. Láďa ve dvou loženkách také neuspěl. Fanda Jánů se zastřeloval ze středních vzdáleností – nad. Soupeř zahrává trestňák. Meruna letí za obránce. Jarda bravůrně zasahuje, ale opomněl, že nechytá. Za ruku – penalta. Sníženo na konečných 2 : 6.

Solidní utkání. Baky byl u všeho. Profi brankář a stopeři. Venca přivezl dresy a do hry se zapojil až půl hoďky po úvodním hvizdu. Domácí nám ochotně půjčili své dresy.

 Sestava: Koubek; Brzák, Jeřábek, Piler, Šuba (Pešťák); Jána (Vít), Kubík;  Bala, Rejšek (Pavel ?); Šumpík a Míka.

 Příště, sobota 5.10., jedeme do Kasejovic.  Odjezd ve 13:00 ze Žichovic.