Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Horažďovice 1 : 2 (1:1)

7. Duben 2013 | Publikoval | V rubice Stará garda

Za chladného počasí, na zkráceném hřišti o12 m, bez postraních a s rozhodčím Mariášníkem, jsme odehráli 1. jarní zápas.

Na náš vedoucí gól Bakyho nahrával Bernard (Kolařík). Hosté využili nedůslednosti naší obrany před bránou a umístěnou střelou vyrovnali. Poločas 1:1.

Druhý poločas byl taky pohodový, nepočítám-li nepřesnosti ve hře a různé potíže borců po zimě.Hosté lépe kombinovali a my se ne a ne chytit. Napětí narůstalo. Začalo se i oplácet. Pohoda skončila po faulu Bernarda na hostující “9”. Mysleli jsme, že je to normální faul. Ale ouha. Pic do kozy. Prý penalta. To byl hukot. Jak v horní sněmovně či v oulu. Mariášník a Hozmič znechuceně opustili hřiště. Penalta byla. Kopala se. Prohráváme 1:2. Vášně se uklidnily. Hrálo se dál. Mohli jsme i vyrovnat. Kuman (Podlipský) načechral centřík před bránu. Tam byl Kuba. Už jsme zvedali ruce. Vono nic. Trefil sice merunu hlavou, ale šošolkou. Šlo to do pryč. Když se blížil konec, tak hostující “9”ve výskoku v našem vápnu vzal Kábiče loktem do žeber. A už to zase hučelo. Prohráli jsme 1:2.

Až na to “hučení” to byl běžný první jarní zápas se vším všudy. Veškeré to hodnocení u “Radka”při mňamce a pivču zhodnotil náhradní rozhodčí Vlasta: “ Hádali jste se jen s nima. Ne mezi sebou. Protože jste hráli ho….”         

Sestava:     Pavel JANDA;Kába (Pešťák), Hozman, Koryťák (Kubík), Šuba (Brzák); Bala (Makrlík),  Koláček, Kolařík,Podlipský; Šumpík a Míka.

 

Příště se představíme v Lubech a to netradičně v Pá 12.4. od 18:00. Odjezd 17:00 Žichovice a v 17:10 Sušice.