Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Horažďovice 2 : 4 ( 1:1 )

23. Červen 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality, Stará garda

Pouťový zápas řídil rozhodčí Veverka i čáry se mávaly. Krásné slunečné počasí. Sešlo se nás třináct. Nebyli jsme v plné sestavě. Někteří měli v nohách zápasy pouťového turnaje. V bráně zastoupil Jardu Šubů zkušený Štěpán Doubek. Hosté přivezli nové dresy.

             Rychlé levé obrano-záložní duo (Mlioš a Venca) neuhlídalo nabíhajícího a ten hlavou zavěsil. 0:1  Gól nás nabudil. Útok střídal útok. Luboš dal nezištně Pepovi do běhu. Ten nezaváhal a trefil vingl. 1:1 Soupeře vychytával Štěpán. Náš útok a středová záloha se dostávaly do loženek. Aspoň 4x šel náš hráč sám na brakáře. Někteří i opakovaně. Nic. S hrůzou jsme zjistili, že dlohé minuty hrajeme o deseti. Luboš se zranil. Jirka se zranil. Neměli jsme nikoho na střídání. Přesto jsme hráli dobře. Mohli jsme vést a nikdo by se nedivil.

Druhou půli jsme zahájili dobře, ale pak nám nevyšel ofside systém a nejstarší hráč na hřišti / hostující Václav(76), kterého stíhal 80-ti letý rozhodčí, zda není v ofsidu / nedal Štěpánovi šanci. 1:2 Potom sice nastoupil Kuba, ale hra šla do Kotěhůlek. Štěpán na vše nestačil. Opět došlo na zahazování šancí ve velkém. To na klidu nepřidalo. Sice jsme se snažili a nehádali, ale bez střídání docházely síly. Tak to šlo postupně. 1:3 a 1:4. Pět minut před koncem si Baky, dnes v tradiční situaci – sám na brankáře, počkal na jeho pohyb. Místo přihrávky pohodově trefil z dvaceti metrů střed prázdné brány. Sníženo na konečných 2:4. Šumpajs poudal, že jsme prý konečně poznali, jak je nepostradatelný. Na to dostal odpověď, že jo, že byl jen jeden ofsajd za celý mač.

Příště hrajeme doma v pátek 28.6. od 19:00 s Nalžovkama. Následuje dokopná.

           

Sestava:     Doubek;  Kába, Hozman, Šuba, Brzák; Makrlík (Hálek), Koláček (Kubík), Bala, Pešťák; Rejšek a Míka.