Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Střelské Hoštice 7 : 1 (1 : 1)

20. Říjen 2013 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu 19.10. jsme na domácím hřišti přivítali gardu z Hoštic. Konečně jsme si s nimi mohli (nepřijeli na turnaj) zahrát. Krásné počasí, měkký pažit a bylo nás třináct. Jen brankář opět chyběl. Zápas řídil Mariášník (Honza Mareš), čáry obsadila mužstva – za nás Míra Čech.

Na trávník jsme vybíhali posíleni o Kevina (Jirka Bachroň) a s cílem vrátit hostům porážku sice dlouholetou, ale zato bolestnou, bo to bylo o 5 gólů. Bránu hlídal Honza Míků perfektně. Obranu bravurně řídil Kolda (Petr Kolařík) – i Jarda ho poslouchal. Hosté na nás vyrukovali s elánem. Obranu překonávali kopama za obranu. Hra byla vyrovnaná. Záloha dobře rozehrávala akce a Kuba s Kevinem i dobře bránili. Miloš měl na půlce útočníka za zády. Opět přišel nákop za obranu. Tak doufal v ofsajd. Jenže vlevo couval Jarda. Když se otočil, tak jen viděl záda s č. 6. Rychlého  útočníka opravdu nemělo cenu stíhat. Prohráváme 0:1. Nesložili jsme se. Naopak jsme chtěli a hráli svou hru. Libor držel střed zálohy, která kombinační hrou překonávala soupeře. V hostující bráně také nebyl originální brankář. Nevyužili jsme toho, bo všechny akce i střely z dáli končily mimo bránu. Až přišlo zatažení míče po pravé. Na vápně číhal Baky. Střela. Meruna se odráží k Liborovi – síť se vlní. Vyrovnáno 1:1. Přebírali jsme iniciativu a dávali si bacha na ofsajd systém. Hra nás začala bavit. Jen bránu ne a ne trefit.

Druhá půle byla poznamenaná naší snahou hrát. Soupeřům se nedařilo vést a pak ani vyrovnat. Znervózněli a dokonce se i rozhádali a tím se rozložili. Baletili jsme. Začali jsme trefovat i bránu. Nejprve sice mockrát jen do brankáře i toho vyměněného, ale pak to přeci přišlo. Chyby jsme si nevyčítali. Naopak jsme se povzbuzovali a nabádali se ke klidu a rozvaze. To vše přineslo své ovoce. Roh rozehráváme nakrátko. Víti střílený centr přes celé vápno. Na zadní tyči stojí Hozmič. Vedeme 2:1. Kolda posílá ulicí mezi beky Pavla. Nezaváhal. Vedeme 3:1. Kevin zprava centruje. Hozmič to prodlužuje na Libora. Paráda. Vedeme 4:1. Pavel dobíhal ve vápnu míč společně s golmanem. Ten to kulaté čudo nechytá. Náhra pod sebe na Koldu. Zavřené oči. Prásk Vedeme 5:1. Hostující obránci se hádají. My hráli dál. Hozmič centruje přes celé vápno. Pavel, majitel cca akrového volného prostoru, se ptá: „Hraje se? Mám ho dát ?“ Trefil prázdnou bránu. Vedeme 6:1. Ťukes po pravé straně. Kolda řka Liborovi: „V klidu. Nahrej!“  Ten couvl a rozhlíží se. Na malém vápně stojí řada útočníků a obránců. Od 160 po 190 cm. Vybral si Pavla. Poslal mu parádní centr přímo na hlavu. Ten završil hatrik. Vyhráváme 7:1.

Krásné počasí. Solidní terén i sudí. Snažili jsme se hrát kombinačně. Nikdo se nehádal. Kevin zvětšil naši kvalitu. Pavel (po první půli chtěl odejít) vstřelil 3 banány. Honza si moc nezachytal. Baky, Kevin, a Hozmič netrefili prázdnou. Konečně nás hra bavila.

Sestava:    Míka; Brzák, Kolařík, Hozman, Šuba (Pešťák); Jirka Bachroň, Hlobík, Koláček, Kubík (Makrlík); Bala a Vít.

 Další zápas SG  Žichovice- SG Horažďovice: Sobota 26.10.2013 od 14:00 hodin. Pak DOKOPNÁ.