Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Štěnovice – Žichovice 1 : 0 (0 : 0)

29. Duben 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

Ve Štěnovicích jsme nastoupili bez šesti hráčů a jen díky startu horažďovického Petra Mičkala jsme mohli sestavit jedenáctku zdravých hráčů. Přesto jsme byli favorizovaným domácím více než vyrovnaným soupeřem a naše prohra byla nešťastná.

Během prvního poločasu jsme výborně využívali křídelní prostory a domácí přehrávali. Střely Polana a Haranta byly nebezpečné, ale gólem neskončily. Největší příležitost se zrodila po průniku Špírka. Jeho nabídku se snažil zůročit sám před brankou Harant, ale po zákroku domácího obránce se mu to nepodařilo. Rozhodčí však akci přerušil svým hvizdem. Nepískl penaltu, ale údajný faul Haranta. První poločas tak skončil bez branek.

I po poločase se svou rychlostí prosazovali především Harant, Špírek a Mičkal, ale chyběla nám finální přihrávka, a proto jsme několik nadějných akcí nedotáhli ke gólovému zakončení. Nejblíže ke skórování jsme byli po jednom z mnoha rohových kopů. Polanův centr však Štěpán hlavou namířil jen do břevna domácí branky. Chléb se lámal vzápětí. Sražení Špírka v domácím pokutovém území rozhodčí přehlédl a z protiútoku se domácí dostali ke standartní situaci, po které se dostali zásluhou šťastného polovlastního gólu do vedení. Ve snaze o vyrovnání jsme otevřeli hru, čehož domácí využívali k nebezpečným protiútokům. Přes velkou snahu a tlak se nám již vyrovnat nepodařilo a ze Štěnovic jsme tak odjeli bez bodů.

Rozhodčí: Černý, Lhoták, Pálek

Sestava Žichovic: Rojík – Brož, Piller, Frýzek, Štěpán – Harant, Beneš R., Bálek, Polan, Špírek – Mičkal

TRÉNINKY TENTO TÝDEN – STŘEDA A PÁTEK OD 18.00

Trénink-jaro 2013 (uzavřeno)

Trénink-jaro 2 2013