Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Hradešice 0:0, PK 2:3

15. Září 2013 | Publikoval | V rubice Aktuality

K dalšímu domácímu zápasu s příchutí derby nastupovali domácí v oslabené sestavě. Z pracovních a rodinných důvodů chyběl Šiška, Brož, Piller a bez omluvy se k zápasu nedostavil Jeřábek. V úvodních minutách se bohužel potvrdilo, že Žichovičtí hrají lépe na hřišti soupeřů a nemohli se dostat do tempa a očekávané převahy. V 1. poločase jedinou nebezpečnou šanci hostů bravurně zneškodnil brankář Rojík, který chytil nebezpečnou přízemní střelu Kopala. Hrál se nezajímavý fotbal plný nepřesných přihrávek a nakopávaných míčů. Náznaky žichovických šancí likvidovala hradešická obrana, v čele se zkušeným brankářem.

V druhém poločase domácí přidali, začali lépe a více kombinovat a zatlačili hosty na jejich polovinu, výsledkem bylo několik nepromněných šancí – Špírek, Beneš, Harant a hlavně Jiřík, který  po rohových kopech 2x nastřelil hlavou břevno hostující svatyně. Hosté hrozili pouze z ojedinělých brejků, které dobře řešil domácí brankář Rojík.

Domácí tak doplatili na neproměňování brankových příležitostí, hosté si se štěstím odvezli 2 body, když je v penaltovém rozstřelu podržel jejich brankář a vychytal druhý bod.

Rojík- Mourek, Jiřík, Frýzek, Bálek -Beneš J. ( 80. min. Štěpán ) , Beneš R., Šinál, Špírek – Harant, Hlaváč

Rozhodčí: Janda, Lhoták, Havránek , ŽK: 2:2 ,  Diváků: 150