Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – Dnešice 0 : 1 (0 : 0)

9. Březen 2014 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu na MDŽ jsme zahájili jarní sezónu přátelákem s Dnešicemi. Bylo nás 14. Soupeř byl mladý a složen i z žen. K tomu přidali pozdní usínání a brzké vstávání. Zápas řídil Hagi.

Krásné slunečné počasí. Nad některými soupeři se vznášel podivný opar. Nad mnohými z nás zase výpary po zimním spánku vypouštěné vrchem i dolem. Snažili jsme se kombinovat, ale nebylo to ono. Protivník byl rychlý a důrazný. Hra byla vyrovnaná. Obrana řízená Honzou Míků vše zvládala. Přesto nás podržel brankář Štěpán, který střelu ze střední vzdálenosti jen tak – tak vytlačil na tyč. Naše útoky vycházely naprázdno. Poločas 0 : 0.

O půli jsme si řekli, že je unavíme a ke konci porazíme. Jo, to se lehko řekne. Šancí bylo dost. Avšak Láďa z metru nepřekonal ležícího brankáře, ani Hozmič neusměrnil parádní hlavičku a ani pokusy Bakyho neskončily v síti. Mládí se hecovalo, že je přece padesátníci nedostanou. Nedostali. 5 minut před koncem. Při naší snaze zlomit odpor hostů. Vyráží na zteč Jirka Bachroň. Víťa se stáhl do středu obrany. Zvyklý na kličky v záloze učinil totéž i jako poslední. Tím se stal našim prvním jarním nahrávačem na gól. Hostující totiž jdouc sám na bránu, nedal Štěpánovi žádnou šanci. Prohráli jsme 0 : 1.

Kvalitní a férově vedené utkání je i přes porážku příslibem do dalších klání, bo jsme nehráli špatně. K pohodě v týmu přispěl i Láďa a to svým tichem.

 Sestava:  Koubek Štěpán; Brzák Miloš, Míka Jan, Bachroň Jiří, Makrlík Jiří ( Pešťák Václav ); Král Josef, Balla Petr, Hozman Jaroslav, Krejčí Davi ml. ( Dušek Víťa ); Šumpík Ladislav ( Filip Pavlík ) a Hlobík Pavel.

 Příště:  sobota 5.4. od 14:00, přijedou Horažďovice.