Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Kasejovice 2 : 3 (0 : 1)

1. Červen 2014 | Publikoval | V rubice Stará garda

V poslední květnový den jsme přivítali SG z Kasejovic. Jejich kvalitu známe a tak se nás sešlo dost. Podpořil nás zkušený brankář Ruda. Zápas řídil Mariášník. Na čáře mu asistoval Míra Čech. Hosté i přes přebytek hráčů nikoho na lajnu nenominovali.

Na parádním trávníku a za pěkného počasí jsme začali zakřiknutě. Hosté dobře kombinovali a jejich útočníci proháněli naši obranu. Záhy jsme zjistili, že nám nenahraditelně chybí zkušený střed zálohy. Nedařilo se nám totiž udržet míč. Davi Šubů dostihl unikajícího útočníka ve vápně. Brnknul mu o nohu. Pád. Penalta. Gól. Prohráváme 0:1. Hosté měli navrch. Dvakrát šli sami na Rudu. Ten je však zkušeně vychytal. Snaha vyrovnat vedla ke hře: Ztráta míče na útočném vápnu. Protiútok odráží 4 obránci. 6 našich se loudá a vydechuje. Nestihli se vrátit ani na půlící čáru! Přesto jsme si šance vytvořili, ale skórovat se našim hrotům nepodařilo.

Druhý poločas jsme zahájili jak obyvatelé domova seniorů. Jeden útok hostů zastavila tyč. Pár ran Ruda chytil nebo vyrazil. Když jsme se trochu rozehráli a Pepe Rejšek trefil dělovkou břevno, tak to přišlo. Honza jako zametač dobíhá s útočníkem na zádech nakopnutý míč “za obranu”. Už ho skoro měl (aspoň jsme si to mysleli). Ruda byl, z protisměru, taky blízko. Chyba v komunikaci. Honza předpokládá, že si míč brankář veme. Ten se však domnívá, že to Honza odkopne. Když oba mysleli, tak útočník čut do čuda. To šlo podél vápna do volného prostoru. Široko daleko nikdo až na přibíhajícího hostujícího hráče. Opuštěnou bránu trefil. Prohráváme 0:2. Začalo se nám docela dařit. Zvýšenou aktivitou a zarputilostí jsme zlepšili nahrávky a šance přišly. Přišla však další chyba obrany. Backham odkopával ve vápnu roh. Čudla přímo k protihráči. Ten nelenil a vypálil. Síť se vlní. Prohráváme 0:3. Dva hráči se nám zranili. Konečně dorazil Kuba. Hned to bylo znát. Měli jsme najednou navrch. Beni po parádní narážečce právě s Kubou vystřelil ze střední vzdálenosti. Puma byla výstavní a nechytatelná. Snižujeme na 1:3. Obrana to vzadu zvládá. Jarda hecuje tým. Kevin organizoval hru z pozice trenéra. Zvyšujeme tlak. Hozmič kope roh. U zadní tyče nabíhá Láďa. Výskok a závěs ve vzduchu a´la Ronaldo. Míč naráží na připravené čelo. Odraz je rychlý a přesný. Snižujeme na 2:3. Víc jsme již nestihli.

Kvalitní a férové utkání. Chybějící středopolaře jsme nedokázali nahradit.

 Branky – Beneš Jan a Šumpík

 Sestava: Němec ; Brzák , Míka , Šuba Jaroslav, Makrlík (Hami ); Bachroň (Červinka ), Pešťák , Hozman (Rejšek ), Šuba David (Kubík ); Šumpík a Hlobík (Beneš Jan).

 Příště jedeme na hřiště SG Luby – pátek 6.6. od 18:00.