Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG ŽICHOVICE – SOLODOOR 7 : 0 ( 0:0 )

9. Říjen 2014 | Publikoval | V rubice Stará garda

 

Včera 8.10. jsme sehráli doma na pěkném trávníku a za parádního počasí zápas proti firmě SOLODOOR.Rozhodčí Veverka řídil utkání bravurně. Poprvé za celou éru SG jsme měli k dispozici dva brankáře.První poločas byl ve znamení našeho očekávání co hosté předvedou. Místo „ kancelářskejch“ proti nám stálo mladé mužstvo s několika fotbalisty. Viditelně nás chtěli zaskočit a šli tvrdě za vedoucím gólem. Tomu však v obraně zabraňoval především Šéďa. Majk v brance moc práce neměl. My hráli po zemi. Do šancí jsme se dostávali, ale chyběla finální nahrávka či střela před vápnem. Měli jsme silnější zálohu, ale opět branku ne a ne vstřelit. Až Honzu zezadu v malým vápnu postrčil Stulda. Vtom se tam přiřítil Hami. Faul. Penalta. Místo určeného Hozmiče se rozbíhá Kevin. Umístěná střela končí na tyči a míří ven. Tak skončil poločas 0:0.

Do druhé půle jsme nastoupili v brance s Dinem a Majk šel do zálohy. Chtěli jsme hrát stále svoji hru. A hráli. Méně zkušené mužstvo se dostávalo pod trvalý tlak. Pár jejich šancí bravurně vyřešil Dino. Konečně jsme se dočkali. V 50´ pronikl Kevin až k brankové lajně. Nahrává před bránu. Míč letí přímo na Honzovu hlavu. Od ní do sítě. Vedeme 1:0. V 60´potáhl míčudu po levé Šéďa. Opět náhra před bránu. Tam nabíhá Hozmič. Ač tísněn, posílá kulaté čudo podruhé do sítě. Vedeme 2:0. Po 5-ti minutách je Majk sám před vápnem. Utěšená pecka vyslaná levačkou končí u tyče a síť se vlní. Zvyšujeme na 3:0. Když v 69´ Pepa vrací ze 30-ti metrů do prázdné nepovedený výkop brankáře, je po zápase. Vedeme 4:0. V 73´přišla pěkná kombinace až před bránu. Majk zkušeně z malého vápna zvyšuje na 5:0. V 80´ Pavel posílá střílený centr na střed brány. Tam stojí brankář. Chca míč vyboxovat rukou jej výstavním smečem posílá do sítě. Zvyšujeme na 6:0. Když už jsme všichni vyhlíželi sprchu, tak náš hráč č. 7 – Libor po nahrávce od Majka střílí sedmý gól. Vyhráváme 7:0

Výsledek je krutý, ale hosté šli za vítězstvím, ale neuspěli. Trpělivost a větší zkušenost vyhrála. Nás těší, že nám hra po zemi do nohy šla. Hosté pak poseděli a i my pár piv od Bernarda vypili. Jen Kábič za prachy praní dresů vyměnil. Jo, prý nás psychicky zvedl Láďa.

Sestava : Otava Michal (Ritter Martin); Brzák Miloš, Šedivý Milan, Šperl Daniel , Šuba Jaroslav; Bachroň Jiří (Hlobík Pavel), Koláček Libor, Kolařík Petr, Hozman Jaroslav ( Trejbal Miroslav); Šumpík Ladislav (Rejšek Josef ) a Míka Jan

Další utkání sehraje balet na domácím hřišti v rámci Turnaje SG. SOBOTA dne 11. 10. 2014 od 09:00 hodin. Sraz v 08:30 hodin v Žichovicích.