Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Křimice – Žichovice 4 : 4 (3 : 1) PK 3 : 4

16. Červen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

K poslednímu zápasu sezóny jsme odjeli bez trenéra Krejčího, který se omluvil z rodinných důvodů ( přijel za ním na návštěvu bratr z Litvínova). Trenérské taktovky se premiérově chopil Olda Chod.
Samotný zápas nabídl dva rozdílné poločasy a ve finále asi spravedlivou dělbu bodů. My jsme se dostali do vedení hned v úvodu, když Butnaru prošel středem obrany domácích a zakončil přesně k tyči. To bylo bohužel z naší strany všechno a až do konce poločasu už hráli jen domácí. Naše hra byla chaotická, špatně jsme bránili, dali jsme si i vlastního góla, navíc domácí nedali penaltu, a že jsme prohrávali jen o dva góly pro nás bylo celkem milosrdné.
Po pauze jsme začali hrát organizovaněji a důsledněji. Odměnou nám bylo několik protiútoků a vyrovnání. Butnaru a P.Bálek si vyměnili role a vzájemně si připravili střely do odkryté branky. Domácí byli jako opaření a nevěděli, co hrát. Bohužel jsme v této fázi zápasu další gól nepřidali a domácí nás potrestali ze standartní situace a dostali se znovu do vedení. Zaskakující trenér Chod pak udělal dvě důležité změny, když na hřiště poslal Roberta Beneše jako brankáře( Rojík šel hrát do pole ) a pak i velezkušenou legendu Láďu Stulíka. Velké šance na vyrovnání zahodili Špírek, Šiška a Butnaru, ale nakonec jsme se dočkali. Roh v poslední minutě nastavení totiž hlavičkoval do sítě Rojík a stejně jako před rokem v Losiné ozdobil svůj výkon gólem. V penaltách se zase předvedl Robert Beneš, který z pěti penalt čtyři vystihnul a dokonce dvě chytil a vychytal nám bonusový bod.

Slovo GSM: Před sezónou bylo naším cílem hrát do 4. místa, doplatili jsme na úzký kádr, velký počet zranění a špatnou tréninkovou morálku, ale i tak 8. místo a 48 bodů je nejlepší historický výsledek klubu, a tak je na místě všem, kteří se na tom podíleli, poděkovat.

Branky: Butnaru 2, P.Bálek, Rojík

penalty proměnili: L.Stulík, M.Špírek, I.Butnaru, R.Šiška, nedal J.Bálek

Sestava: J.Rojík – L.Mourek, M.Šinál, J.Šimáček, J.Beneš (70.R.Beneš) – I.Butnaru, J.Bálek, R.Šiška, M.Špírek, D.Krejčí – P.Bálek (80.L.Stulík)

Zápis je s 2 komentáři