Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Kasejovice – S.G. Žichovice 1 : 2 ( 1 : 2)

16. Duben 2015 | Publikoval | V rubice Stará garda

Venkovní utkání s velmi dobrým soupeřem nezačalo vesele.  Před výkopem jsme měli pouhých jedenáct hráčů, z těchto přišlo několik  s drobnými šrámy a zraněními. To však nebylo všechno, nebyl gólman. Oba naši gólmani se omluvili. Do branky jsme postavili mírně nachlazeného Honzu Míku, údajně za trest. Na předešlý zápas doma s Horažďovicemi se Honza nedostavil, protože měl rýmičku. Utkání řídil domácí mladý dorostenec, bez pomezních a zápas zvládl velmi dobře.  

První poločas byl z naší strany lepší druhého. Naše mužstvo mělo překvapivě mírnou převahu a hra se udála převážně ve středu hřiště, soupeř hrozil z brejků. První branku jsme vstřelili již ve 12 minutě, po dorážce ve velkém vápně se  důrazem prosadil Tomáš Hami. Poté domácí pohrozili, měli několik, převážně brejkových příležitostí, které však neproměnili, většinou netrefili naší branku. Rovněž naše mužstvo mělo několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky, největší kanonýr Petr Bala, ale druhou branku se nám nepodařilo vstřelit. Poté  v 26 minutě po nenápadné akci domácích vystřelil jejich hráč z 25 metrů a jaké bylo překvapení, když kulatá mičuda se třepetala v naší síti. V této době byli domácí aktivnější a nám docházely sily. V 33 minutě se vydal na steč zkušený  Zdeněk Kubík a ve vápně soupeře si poradil s domácím gólmanem, znovu vedeme 2 : 1. V této době jsme si říkali, už ostudu neuděláme. Soupeř byl do konce poločasu aktivní, vyrovnávací branku však nevstřelil.

Že fotbal nemá logiku se mohlo několik diváků přesvědčit druhý poločas. Od začátku nás domácí tým přitlačil na naši půlku. Kromě několika závarů před brankou si žádnou větší šanci  nevytvořil. Naše garda si z tohoto velkého tlaku soupeře vytvořila několik tutovek ! Dvakrát šel sám na branku Tomáš Hami, Petr Bala  dvakrát netrefil prázdnou branku soupeře apod. A stále  jsme byli stále pod velkým tlakem domácích. Sice by utkání slušel více nerozhodný výsledek, ale štěstí  stálo na naší straně. Několik našich hráčů sice dohrálo s vypětím sil, ale první výhra je naše. Děkuji všem za to.

Branky: Hami Tomáš, Kubík  Zdeněk

Sestava :  Míka Jan, Bachroň Jiří, Kába Petr, Šuba Jaroslav st., Kubík Zdeněk, Pešťák Václav,  Kolařík Petr, Vít Dušek, Bala Petr,  Hami Tomáš, Šuba Jar. ml.

Příští zápas S.G. :   Žichovice – Nezamyslice – změna od  14:00 hodin

Poté následuje oslava narozenin Petra Káby, který se na všechny moc těší.