Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – Horažďovice 0 : 0

7. Duben 2015 | Publikoval | V rubice Stará garda

Za pěkného počasí začal první jarní zápas baletu. Již v pátek začal malý problém – dát dohromady jedenáctku zdravých hráčů. Postupně se omluvili Šumpík, Pešťák, Míka, Vošalík, Brzák, Hozman, Koláček, Hlobík. Vzhledem k širokému kádru se podařilo dát dohromady slušnou jedenáctku i dva náhradníky.První poločas byl z naší strany neurovnaný s mnoha špatnými přihrávkami, jako tradičně první zápas na jaře. Rovněž soupeř toho mnoho nepředvedl, přesto měl celou první půlku mírnou převahu. Až na pár rohů se na hřišti mnoho nedělo. Několikrát se na hřišti přiostřilo, ale rozhodčí Jan Veverka si s tímto problémem s nadhledem poradil. Jenom mě zamrzely ty řeči z obou stran. Vždyť  se pánové jdeme odreagovat a snad i pobavit a ne si nadávat a tvrdou hrou zraňovat.

Druhý poločas nabídnul lepší podívanou z obou stran a i několik šancí. Hra byla vyrovnaná a po neproměněných šancích Baly, Jardy Šuby ml., Rejška a ze strany hostů Malíka, Harenčáka zůstal výsledek spravedlivě 0 : 0 .

Sestava : Otava Michal, Bachroň Jiří, Kába Petr, Šuba Jaroslav, Šuba David, Kubík Zdeněk, Kolařík Petr, Bala Petr, Šperl Daniel, Hami Tomáš, Šuba Jar. ml., Rejšek Josef

 Příští zápas S.G. :   Kasejovice – Žichovice 16:00 hodin     11.4. 2015

odjezd Sušice 14:45 hodin,  Žichovice 15:00 hodin z hřiště.