Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – S.G. Švihov 1 : 5 (0 : 2)

8. Říjen 2015 | Publikoval | V rubice Stará garda

branka : Brož

Rozhodčí – Veverka

Sestava : Míka; Hami, Rejšek, Kolařík, Brzák, Brož, Hlobík, Činčala, Pešťák, Bala a Šumpík

 Babí léto. Pěkný pažit. A my se scházíme jak nepřizpůsobilí do práce. Sešlo se nás 11, ale Jarda měl od doktora zákaz startu. Plno opor nepřišlo. Sestavu doplnil poprvé v letošním roce Miloš. Ještě že Baky měl čas nám, před výkonem funkce rozhodčího, na začátku píchnout. V dobré náladě jsme si říkali, že by mohl dát v první půli 2 góly a může jet rozhodovat. Vše vypadalo, že nám plán vyjde. Hned z prvního útoku mohl Baky skórovat. Nedal. V následujících minutách se ocitl několikrát sám před brankářem. Nedal. Být po 20-ti minutách stav 3:0 pro nás, tak by se nikdo nedivil. Jenže jsme se v půlce dozvěděli, že Baky nemohl zrychlit pohyb, či prudce vystřelit, bo ho bolela pravačka. Tož přišlo zákonité. Narážečka hostů a míč je v síti. Prohráváme 0:1. Hra se nám rozpadá. Jeden chybí. Baky opouští hřiště. Vzápětí další narážečka hostů a opět se vlní naše síť. Prohráváme 0:2.

Druhý poločas měl být charakteristický našim tlakem. Hosté nám půjčili jednoho borce a tak nás byl plný počet. Jen střídat jsme nemohli. Již v první minutě hosté střílí z vápna. Meruna je v šibenici. Prohráváme 0:3. Naše snaha o zkvalitnění hry je jalová. S přibývajícím časem nenápadně přecházíme na systém 5-0-5. Zkušení hosté využívají mezery mezi našim útokem a obranou. Útok za útokem se na nás valí. Levá strana hostů byla rychlá. Potáhli balón až k rohu. Náhra na malé vápno. Na pětce zalehává Honza chtěje ho chytit. To kulaté čudo však vyskakuje ( asi zrovna vylez krtek ) a našeho branaře přeskakuje. Pro nabíhajícího hráče již nebyl problém téměř protrhnout síť. Prohráváme 0:4. Marně se snažil Petr organizovat hru. Síly ubývaly. Hra nás nebavila. Přesto se bojovalo. Své nasazení odnesl zraněním Kája. S vypětím všech sil dohrál i Činčala ( po zápase jsme dostali zprávu z nemocnice, že má zlomené zápěstí ). Naše útoky byly sporadické a bezzubé. Hosté byli stále nebezpečnější. Kopali roh. Na penaltě stál volný host Láďa. Míč nachází jeho hlavu. Od ní se odráží k druhé hostující makovici. Mění směr téměř do šibenice. Prohráváme 0:5. Naše závěrečná snaha vyústila ve 3 rohy po sobě. Vždy tam nabíhal i brankář Honza. Ten se nachodil. Pak jsme měli přímák. Téměř jako z rohu. Kája posílá centr na zadní tyč. Tam skáče Honza. Nedoskočil. Mičuda proletí nad jeho hlavou a končí ve vinglu. Snižujeme na 1:5.

Po zápase to hodnotíme – hrůza. Hosty nasytíme a něco pivča vypijeme. Od kluků jsem dostal soudek Bernerda a tričko. Prý jsou rádi, že jsem se té „svině“ zbavil a mezi ně vrátil. Ještě jednou děkuji. Už je zase pohoda. Už plánujeme, jak příště vyhrajeme a pěkně si zahrajeme.

 Příští zápas : S.G. Žichovice – S.G. Žihibcev sobotu dne 17. 10. 2015 od 14:00 hodin na domácím hřišti.