Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG – změna a odehrané zápasy

16. Září 2015 | Publikoval | V rubice Stará garda

Změny utkání:

S.G. Žichovice – S.G. Kasejovice ze soboty na neděli 20.9. 2015 od 14:00 hodin.

Sehraná utkání :

S.G. Žichovice – S.G. Nezamyslice 4 : 0 (3 : 0)

branky: Kubík 2x, Šumpík, Bala

rozhodčí: Veverka

Sestava : Míka, Hami, Kolařík, Rejšek, Bachroň, Kubík, Bala, Pešťák, Krátký, Šumpík, Činčala

Zápas začal velkým náporem gardy. Už v druhé minutě nahrál Baky Láďovi a ten

přesně trefil. Vedeme 1 : 0. V dalších minutách šel Baky a pak Bernard sám na branku hostí, ale své šance neproměnili. Hosté našeho gólmana prověřili pouze sporadicky, střelbou z větší vzdálenosti. Ve třicáté a třicáté třetí minutě ve dvou případech našel Kevin před brankou Kubu a současný nejlepší střelec se nemýlil. V poločase vedeme 3:0.

Po pauze jsme opět začali aktivně. Láďa neproměnil další nájezd na hostujícího gólmana a přišel trest. Po faulu Kuby hosté kopali pokutový kop. Bohužel pro ně jedinou šanci na vstřelení branky nedali a ani netrefili naší bránu. Hned poté po krásné akci nejlepšího našeho hráče Kuby, Baky dává na 4 : 0. Hosté rezignovali a ještě stojí za zmínku dva neproměněné nájezdy na branku hostí Bernarda. Jednu šanci mu chytil gólman a při druhé netrefil branku po krásné individuální akci od svého vápna.

S.G. Sedlice – S.G. Žichovice 3 : 6 (2 : 2)

branky: Baky 2x, Láďa 2 x, Brož , Král

rozhodčí: Šuba

Sestava : Michal, Míka, Kolařík, Bachroň, Hami, Brož, Krátký, Hlobík, Šumpík, Bala, Král, Činčala, Pešťák

V úvodu jsme podlehli uspokojení, že domácích je pouze deset a toto se nám krutě nevyplatilo. Za deset minut byl ukazatel stavu 2 : 0 pro domácí. Až poté jsme začali hrát. Do poločasu jsme srovnali na 2 : 2 brankami Bakyho a Ládi. Hra se vyrovnala. To co se dělo na plácku v Sedlici v druhém poločasu nikdo nečekal. Přestože domácí doplnili svůj tým, během prvních patnácti minut bylo na ukazateli skóre 2 : 6. Krásné akce, střelba, pohyb. Garda hrála své nejlepší letošní utkání. Další šance jsme neproměnili. Hostům jsme až ke konci utkání dovolili snížit na 3 : 6.