Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Pačejov – TJ Žichovice 2:0 (0:0)

28. Duben 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

K utkání jsme jeli ve velmi slátané sestavě, z různých důvodů chyběli: Butnaru, Špírek, Šinál, Štěpán, Kliment, Šiška, Chod, J.Beneš ( zaspal). S velkou dávkou sebezapření nastoupil kulhající R. Beneš a Harant. Do utkání jsme vstoupili s taktikou zabezpečené obrany a hrou na breakové situace, poraženecké nálady jsme nechali v kabině, vždy se totiž rozhoduje jen na hřišti. V prvním poločase se nám dařilo tuto taktiku naplňovat a byli jsme domácím i v této sestavě více než rovnocenným soupeřem, což neuniklo reakci domácího trenéra Vašici: ” To není možný, vždyť sem přijelo béčko a vy nejste schopni jim dát góla…” Pravdou je, že za to hlavně prvních 15 min. mohl J. Rojík, který domácím vychytal min. 2 tutové šance. Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, bohužel se pačejovskému M.Kubaňovi povedl krásná střela skoro ze 30-ti metrů a radost domácích nebrala konce. I my jsme měli další šance k vyrovnání, když nejvíce gólu se přiblížilo zakončení T. Haranta. V závěru jsme vrhli všechny síly do útoku a výsledkem byl druhý gól. Po chybném odkopu gólmana Rojíka a následné ruce, dali domácí v poslední minutě pojišťující branku na 2:0 z penalty J. Kubaněm. Oba dva trenéři se shodli, že to byl spíše remízový zápas, šťastnější byli tentokráte domácí hráči a spokojenější domácí, tentokráte velmi slušní a féroví, diváci.

Slovo GSM: Speciálně bych chtěl poděkovat hráčům, kteří nás v tom nenechali, přijeli a těm , co nastoupili se zraněním, tj. panové: Bala, Malík, R. Beneš a Harant.
Nám nezbývá nic jiného než se dát dohromady a konečně po delší době zase naplno doma, pod ostrým zrakem domácích fanoušků, bodovat. Když se to náhodou nepodaří, tak se musíme každý individuálně zamyslet nad tím, jestli by nebylo dobré poslechnout zkušené rady našeho věrného fanouška Mičky a na ten fotbal se ” vysrat”. :-) Naštěstí máme ještě v TJ oddíl stolního tenisu, takže není problém přejít na jiný sport.

Sestava: Rojík- Mourek, Šimáček, Frýzek, J. Bálek- Bala, R. Beneš, Harant, Musil, Malík- P.Bálek
Diváci: 200
Rozhodčí: Martin Valenta, Helena Šálková a Jaroslav Majerčík.
Delegátem zápasu byl Ladislav Lecjaks.