Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Slavoj Mýto 1:1 (0:1) pen. 4:3

8. Březen 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

V Žichovicích se utkaly dva týmy z popředí tabulky a diváci viděli typický první jarní zápas, kterému nechybělo  nasazení a přinesl i několik pěkných fotbalových akcí. I přes výraznou převahu se domácí neradovali ze zisku 3 bodů, protože se nevyvarovali častých nepřesností a byli v zakončení zbrklí.

První i druhý poločas by skončil 4:1, pokud by výsledek tvořily čisté brankové příležitosti. Domácí však z jasných šancí netrefovali branku a střely z dálky nebyly nebezpečné. Nejprve Špírek v krkolomné pozici z metru přestřelil prázdnou branku. Po čtvrthodině se na polovině hřiště uvolnil hostující Hereik a nevídanou střelou z velké dálky přehodil Rojíka a hosté vedli. A vedli i o poločase, protože další velké šance zahodili Butnaru, P.Bálek a Šiška.

O poločase trenér udělal jedno střídání a zároveň změnil post polovině domácích hráčů. Obraz zápasu se příliš nezměnil a domácí měli dále převahu. Po hodině hry vyrovnal Šiška po kombinaci s Butnarem. Butnaru byl i nadále aktivní, ale své průniky už nedokázal dotáhnout do zakončení či přihrávky. Velké šance neproměnili ani J.Beneš a Brož, kteří netrefili branku, ani Butnaru, kterého zblokoval hostující obránce. Zápas tak dospěl k penaltám, kdy rozhodla až sedmá série.

Branky: Šiška – Hereik, penalty za Žichovice proměnili J.Bálek, P.Bálek, Šiška a M.Šinál, nedali R.Beneš, Butnaru a Frýzek,  rozhodčí Duda, ŽK 0:3, diváků 80

Sestava domácích: J.Rojík – J.Bálek, M.Šinál, P.Bálek, A.Štěpán (46. J.Frýzek) – J.Beneš, T.Harant (85.J.Šimáček), R.Beneš, R.Šiška, I.Butnaru – M.Špírek (70. K.Brož)

Zápis je s jedním komentářem