Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Černice 0:1 (0:1)

7. Listopad 2015 | Publikoval | V rubice Aktuality

Domácí nastupovali k zápasu s posledním týmem tabulky s odhodláním získat povinné vítězství. Začátek zápasu, ale patřil hostům, kteří byli aktivnější, ale branku Fiřta neohrozili. Postupem času se hra vyrovnala a hostující obrana nevěděla, kde jim hlava stojí a jen díky skvělým zákrokům brankáře Daňka, bylo na naší straně v kolonce gólů nula. Postupně vychytal tutové šance Benedikta a Šimáčka, kteří z malého vápna nedokázali hostujícího brankáře překonat, bohužel ani dorážky z bezprostřední vzdálenosti se bratrům Benešům nepodařilo přetavit v gól. Takže zákonitě přišel trest, z ojedinělé akce Frýzek fauloval černického hráče a pískala se penalta, otázkou je, zda tento hráč nestál v ofsajdu. V 31. min. hostující Mlnařik proměnil pokutový kop a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Pokud první půle nepřinesla mnoho fotbalové parády, tak půle druhá byla ještě horší, v hlavní roli se však objevil hlavní rozhodčí Milan Kulhánek a jeho píšťalka. Domácí měli více ze hry, hosté hrozili z brejků. Za zmínku stojí snad jen samostatný nájezd Benedikta, který trestuhodně poslal balon pouze do náruče Daňka.

A pak začal koncert rozhodčího Kulhánka: neodpískaný jasný pokutový kop za stažení žichovického hráče a udělení druhé ŽK a následné ČK Šimáčkovi za protesty. Během druhého poločasu rozdal hlavní rozhodčí neuvěřitelných 6 !!! červených karet, jedna byla po právu udělena i černickému Semanovi, který oběma rukama atakoval obličej Šimáčka, který měl po jeho zákroku roztržený ret. 5 domácích červených karet se jen tak nevidí, nutno dodat, že 2 byly po právu, když na svoji tvrdou a nedisciplinovanou hru doplatili P.Bálek, J. Beneš. Další 2 ČK byli zcela nesmyslné a to udělení 1 ŽK a následné ČK Linhartovi a zvlášť nepochopitelné bylo udělení 2 ŽK R.Šiškovi, 1. ŽK dostal po tom, co brankář Daněk mu dal před zahráním rohovém kopu loktem do obličeje, pak mu tam pro jistotu strčil ještě rukavici a zařval a druhou ŽK obdržel, když do něj strčil v přerušené hře hostující útočník. Na druhé straně byl černický hráč ušetřen jasné ČK.

To, co se odehrávalo v Žichovicích nikdo z pamětníků nepamatuje, neviděl a všichni doufáme, že už asi nezažije. Rozhodčí Milan Kulhánek totálně zápas nezvládl, hrubě ovlivnil svým katastrofálním a ostudným výkonem utkání, zhnusil fotbal všem lidem, kteří se kolem žichovického fotbalu točí. Uvidíme, jak jeho výkon bude hodnotil delegát svazu Ladislav Mareška, nicméně to již nám body nevrátí.

Již jsme se smířili s tím, že poznáváme na venkovních hřištích, kdo je domácí tým, ale pokud se nám to opakovaně stává na domácím trávníku, tak to už asi něco není v pořádku.

Sestava: Fiřt – Mourek, Šimáček, Frýzek, Kuncl- J.Beneš, Benedikt, R.Šiška – R.Beneš, P. Bálek
Připraven: J.Bálek

Rozhodčí: Kulhánek-Komanec, Kašpar
70 diváků

FANTASY ŽICHOVICE – 14.kolo

J.Landa (B) 0 (celkem +26), M.Fiřt (B) +2 (+5),  P.Bálek (Z) +1 (+53),  J.Frýzek (O) +1 (+15), L.Mourek (O) +2 (+13), M.Linhart (Z) +1  (+40), P.Kuncl (O) +2  (+6), J.Beneš (Z) +1  (+13), J.Benedikt (Z) +3 (+34), J.Bálek (Z) +1  (+14), O.Musil (Z) 0 (+28), M.Špírek (Z) 0  (+21), R.Beneš (Ú)  +3  (+60), J.Malý (Ú) 0 (+22), J.Šimáček (O) 0 (+6), R.Šiška (Z) +1  (+54), D.Krejčí (Ú) 0 (+4), O.Chod (Z) 0 (+5), L.Stulík (Ú) 0 (+3)