Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

S.G. Žichovice – Horažďovice 2 : 2 ( 0 : 0)

13. Duben 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

Za ideálního počasí začal první jarní zápas baletu. Do sestavy se vrátili v loňském roce nemocní a zranění Hozman, Koláček, Šuba, Kába.

První poločas byl z naší strany neurovnaný, s mnoha mnoha špatnými přihrávkami a nepřesnostmi, jako tradičně úvodní utkání na jaře. Rovněž soupeř z Horažďovic toho mnoho nepředvedl, přesto měl celou první půlku mírnou převahu. Až na pár rohů se na hřišti mnoho nedělo. Překvapivě se hrálo velice slušně a rozhodčí Veverka neměl s řízením utkání žádný velký problém. Jedinou gólovou střelu vyslal na branku Pepa Rejšek, jeho pumelenici z úhlu skvěle vyrazil brankář hostů.

Druhý poločas nabídl lepší podívanou z obou stran a i několik šancí. Hra byla vyrovnaná, jak se říká “každý chvilku tahal pilku ” Poté v 63 minutě udeřilo, naše mužstvo kopalo přímý kop. Překvapivě se nikdo se k míči netlačil a tak si mičudu připravil sváteční střelec Jarda Šuba a nádherně přes zeď trefil šibenici branky hostujícího mužstva. Vedeme 1 : 0. Dále i poté si naše mužstvo připravilo několik dobrých střeleckých šancí, ale bez kýženého efektu. Posledních pět minut utkání padly tři branky. Nejdříve hosté po rohovém kopu a nedůslednosti před naší brankou vyrovnali. Následně využil zmatku hostující obrany sparťan a dvě minuty před koncem jsme opět vedli 2 : 1. V poslední minutě jsme nepochopitelně neudrželi míč na svých kopačkách a do naší otevřené obrany nebyl pro hosty problém vyrovnat na konečných, musím uznat, že spravedlivých 2 : 2.

Sestava : Votava Michal, Mika Jan, Kába Petr, Šuba Jaroslav, Kolařík Petr, Šperl Daniel, Hozman Jaroslav, Koláček Libor, Hlobík Pavel, Rejšek Josef, Šumpík Ladislav

Střídali: Pešťák Václav, Hami Tomáš, Šuba David, Krátký Antonín

rozhodčí : Veverka Jan, Mareš Jan, Čech Miroslav

Příští zápas S.G. : Žichovice – Luby 18:00 hodin – pátek 22. dubna.

Sraz v 17:30 hodin na hřišti. Děkujeme vedení “A” týmu za možnost sehrání tohoto utkání.