Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Horažďovice – SG Žichovice 4 : 1 ( 3:1)

24. Říjen 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

Po hodně delší době jsme si zahráli na hřišti v Horažďovicích. Na dobře připraveném hřišti, bez opor v záloze a opět bez brankáře, jsme tušili, že to na tom „ letišti „ nebude žádná sranda. Nebyla.

Na stoperu nás posílil Jiří Koryťák. Bránu hájil opět Honza Míka. Nejlepšího hráče domácích Lávičku jsme chtěli bránit osobkou. První poločas jsme začali s chutí. Ze zabezpečené obrany na rychlé brejky. Hned ten první, ve třetí minutě, se nám povedl. Pavel vyslal pasem za obranu Tomáše ku bráně. Ten upaloval tak rychle, že se někteří zadáci nestačili ani otočit a my už slavili třepetající se míč v síti. 0:1. Domácí byli chvíli vykulení, co se děje. Záhy však převzali otěže. Na širokém hřišti jsou jak ryby ve vodě. My jsme odolávali jejich náporům jen tak tak. Pak to přišlo. Domácí Malík to před vápnem zkusil. Perfektní citovkou přestřelil Honzu a míč otřel o spodek břevna. Vyrovnáno 1:1. My se snažili i nadále hrát svou hru. Převaha domácí zálohy byla čím dál viditelnější. My jsme nepokryli Lávičku tak jak jsme si představovali. Jmenovitě Miloš. Jeho úlohu převzal Pavel. I on s ním měl plné kopačky práce. Minutu po vyrovnávacím gólu se právě nejnebezpečnější útočník prosadil technicky v našem vápně a střelou k tyči strhl vedení na domácí stranu. 2:1. To běžela osmá minuta utkání. Nechtěli jsme dopadnout jak „sedláci u Watrló“ a fakt se snažili. Přes veškerou naší snahu a doplnění týmu Láďou byli hostitelé v poho, bo cítili převahu. Tu zužitkovali ve 32´, kdy se nechytatelnou střelou prosadil Hari. Poločas končí vedením domácích borců 3:1.

Do druhé půle jsme vlétli s kombinační hrou a úpornou snahou zabránit debaklu. Docela se nám to dařilo. Obrana stála na umění a souhře Pepi a Jirky. Nejlepšího hráče domácích dostal na starost Hami. Úkol plnil parádně a Pavel mohl hrát svou hru. Kuba a Kevin drželi zálohu na solidní úrovni. Hra byla vyrovnaná, i když domácí měli tři na střídání. My ne a Tomáš byl limitován bolestmi. Honza párkrát ubránil svatyni. Vzdálenost mezi obranou a zálohou jsme zkrátili napadáním soupeřů až na půlce. I pár šancí jsme si vytvořili. Žádnou však nedali. Už to vypadalo, že to zvládneme, když se ve 30´druhé půle prokličkoval naším vápnem opět Lavička a nedal Honzíkovi šanci. Prohráváme 4:1.

Pěkný zápas v chladném počasí. Hrál se oboustranně fotbal, ne kopaná. Dokonce se to nehádalo ! Na „letišti“ jsme se snažili, ale lépe se nám hraje na menším hřišti, kde jsme k sobě blíž a kde se ztratí pomalejší pohyb starších hráčů. Dobře nás z poza lajny řídil kapitán Jarda. Prohráli jsme, ale s hlavou vztyčenou.

rozhodčí : dodali domácí a naši lajnu hlídal Honza Mareš

sestava : Míka Jan; Kába Petr, Rejšek Josef, Koryťák Jiří, Hami Tomáš; Bachroň Jiří, Brzák Miloš, Kubík Zdenek, Král Josef; Hlobík Pavel a Frýda Tomáš

střídali: Pešťák Václav a Šumpík Ladislav

Branky : Frýda 1x ; Náhry: Hlobík 1x

Příští zápas S.G. : So 29.10. od 14:00 v Sedlici. Odjezd ve 13:00 ! Pak následuje doma od 17:00 d o k o p n á !!!