Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Nezamyslice – SG Žichovice 1: 2 ( 1 : 1 )

17. Květen 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

Nedělní odpoledne bylo značně chladivé. K rozhodování byl opět delegován Jan Veverka. Na čáře mu asistoval a náš tým koučoval Jarda Šuba. Sešli jsme se jen tak-tak a už zase nebyl brankář.

První poločas jsme, asi pod vlivem stejného počtu hráčů domácích, zahájili v deseti. Přitom Miloš zahříval střídačku. Začátek byl docela dobrý. Jen Sparťan byl přebuzen a co zákrok, to faul. Zálohu řídil Petr. Oba útočníci rychlými vpády obtěžovali obranu. Láďa byl kupodivu párkrát v ofsidu. Pak Baky parádně zatáhl míč až k brankové lajně a perfektně centroval na zadní tyč. Tam čekal Láďa a hlavou nedal brankáři šanci. Vedeme, i přes neustálé zvedání praporku domácím lajnovým. 0:1 Domácí měli dva středový hráče, kteří notně zatápěli naší obraně. Překypovali rychlostí a technikou. Tomáš při zákroku ve vápně ukazoval zvednutými pažemi, že nemá hole v ruce. To, že byl do nich nastřelen bylo skryto zraku arbitra a tak Honza v bráně stále držel nulu. Pak to ale přišlo. Uvedená dvojice domácích prošla středem i přes obranu a bylo vyrovnáno. 1:1 V dalším průběhu domácí doplnil trochu opivněný, ale férově hrající Pepa. Jen po oběhnutí Miloše kapánek, ve vápnu, převálcoval Honzu. Hra nebyla špatná. Jen plná nepřesností a Sparťana neměli soupeři vůbec rádi. Jarda ho chtěl vystřídat, ale trošku se nám zranil Pepík Králů. Tak k tomu nedošlo.

Po přestávce nás doplnil Tonda Krátký. Druhý poločas byl asi ve znamení naší flustrace z toho, že nám domácí tak zatápí a my nejsme schopni gólvě odskočit. Nebyli jsme týmem. Převládaly výčitky při zkažených přihrávkách. Nebyla slyšet pochvala při dobrém snažení či myšlence. Snad každý byl chytrý a viděl chyby na druhých. Bylo mi smutno, že jsme zase tak rozložení, jako dřív. Tohle nebyl tým z loňského podzimu. Přesto jsme byli lepší. Honza chytal jak Čech. Pepa Rejsek uřídil obranu z které se čím dál víc vysouval Hozmič. Záloha byla lepší a kluci dělali co mohli. Šancí bylo několik. Až Sparťan prošel z naší půle k vápnu domácích a nezištně našel Hozmiče. Síť se vlní. Vedeme o gól. Ostatní příležitosti jsme již nevyužili. Konečný stav 1 : 2.

Příště, ve Švihově, můžeme dokázat, že hrajeme fotbal pro radost a ne pro body za každou cenu.

 rozhodčí : Veverka Jan a lajnový Šuba Jaroslav

sestava : Mika Jan; Král Josef; Hozman Jaroslav, Rejšek Josef, Hami Tomáš; Šperl Daniel, Kolařík Petr, Koláček Libor, Brzák Miloš; Šumpík Ladislav a Bala Petr.

Střídali: Krátký Antonín

Branky : Šumpík /Bala / a Hozman / Šperl /

Příští zápas S.G. : SG Švihov – SG Žichovice 15:00 hodin – SOBOTA 21. května

Odjezd v 13:45 hodin. Účast a kdo s kým pojede volejte Jardovi nebo Milošovi 603 263 894