Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Švihov – SG Žichovice 5 : 2 ( 0:1 )

17. Říjen 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

Po minulé ostudě, kdy jsme dojeli jen v sedmi, jsme se poskládali parádně. Proč přesto chceme na tento zápas zapomenout?

První poločas jsme začali s chutí a hrál se pěkný kombinační fotbal. Výsledkem převahy naší zálohy byla cílená přihrávka Tomáše Frýdy z dobrých 25 metrů. Několikrát nás podržel nový ochránce svatyně Jasík. Ke konci poločasu jsme trochu ztratili ideologii. Půlku jsme i tak dotáhli do vítězného konce. 0:1

Do druhé půle jsme šli s přesvědčením, že se nám hra bude dařit jako na začátku mače. Také to tak vypadalo. Hnedle zkraje poločasu Tomáš krásně našel před bránou Láďu. Ten si lišácky nahrál první střelou o brankáře ( zlý jazykové tvrdí, že si zahrál kulečník ) a druhou mu již nedal šanci. Vedli jsme o 2 branky. Domácí měli více borců na střídání. Začalo to být znát. My začali střídat chaoticky až k momentu, kdy se nevědělo kdo co hraje. Dlouhodobým zápasovým výpadkem stižený branař se dopustil několika chyb. Stoper Honza byl volaako indisponován a začal nestíhat. Soupeři se povedlo 2x v krátkém čase přelobovat kípgóla. Vyrovnali na 2:2 a nám se hra rozpadla. Aby nebylo všemu konec, tak se jim ty loby povedly ještě 2x. Za stavu 4:2 pro domácí to bylo již na ručník. Vyráběli jsme chybu za chybou. Jedna, pro diváky velmi atraktivní, se povedla i Kevinovi. Patičkou, na vlastním vápně, vyslal útočníka domácích do samostatného běhu na bránu. Jak to dopadlo? Prohráli jsme 5:2.

Nevídaně silná sestava. Kvalitní soupeř. Kolaps hry – chyběl šéf Jarda. Kábič ještě nemá na trenérskou licenci. Domácí nás pozvali na občerstvení. Oni připíjeli na vítězství a my na pěkný první poločas.

 sestava : Jasík; Kába Petr, Míka Jan Rejšek Josef, Hami Tomáš; Bachroň Jiří, Kolařík Petr, Koláček Libor, Kubík Zdeněk; Frýda Tomáš a Šumpík Ladislav

střídali: Král Josef a Pešťák Václav

Branky : Frýda a Šumpík po 1 ; Náhry: Frýda 1x