Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG ve Švihově, jak na Bíle Hoře

23. Květen 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu 21.5. jsme dopadli jak moravský hlouček na Bílé Hoře. To se „hrál“ zápas

SG Švihov – SG Žichovice 10: 1 ( 5 : 0 )

Víme, že švihovští jsou výborní fotbalisté. Přesto se plno lidí na poslední chvíli omluví a na místo určení dorazí jen 7 borců. Jsou sice odhodláni prodat své umění, ale předem je všem jasné, jaká to bude blamáž. A byla. I přes skutečnost, že nám hostitelé zapůjčili dva hráče.

Není co popisovat. Prostě na nás vlítlo jezdectvo a pak nás uhnali tím, že jsme se snažili vyplnit mezery v našich řadách. Útočící hráče to taky asi nebavilo, bo fakt nebylo co řešit. Za zmínku stojí jen okamžik, kdy někteří z nás už jen lezli a někteří se plížili pryč od té ostudy. To rozhodčí prohlásil: „ Zápas ukončím, až dáte gól .“ To jsme zrovna rozehrávali v půlícím kruhu po obdržené brance. David Krejčí vyslal středem Honzu, který po 20-ti minutách pustil do brány půjčeného domácího hráče, a ten z posledních sil utekl ztopořené obraně. Brankář se ani nedivil a v klidu lovil míč ze sítě. Skončilo nám utrpení.

Domácím se tímto omlouváme, že jsme neměli odvahu zápas zrušit a hlavně za to, že jsme se nemohli, pro pracovní vytížení, zúčastnit likvidace připraveného občerstvení. Rádi bychom poseděli, ale opravdu to nešlo. Nadále, pokud nebude brankář a 11 hráčů, tak hrát nebudeme. To, co muselo spolknout těch 7 statečných, to nikomu nepřeju. Ani těm omluvenkářům.

Příště, v Žihobcích ( Ne 5.6. od 15:00 ), můžeme dokázat, že stále chceme hrát fotbal tím, že se sejdeme v plné síle.

 rozhodčí : dodali domácí

sestava : Mika Jan; Brzák Miloš, Kolařík Petr, Hami Tomáš; Koláček Libor, Krejčí David a Pešťák Václav.

Střídali: mínus 4

Branky : Míka /Krejčí /

Příští zápas S.G. : SG Žihobce – SG Žichovice 15:00 hodin – neděle 5. června

Odjezd v 13:15 hodin. Účast a kdo s kým pojede volejte Jardovi !