Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Dlouhá Ves 11 : 3 ( 2:2)

17. Říjen 2016 | Publikoval | V rubice Stará garda

Opět bez klasického brankáře a jen v deseti. Tak se nedá hrát. Ještě že hosté přijeli jen v sedmi. Tak jsme jim půjčili Láďu. Když to viděl mezinárodní rozhodčí Veverka, řka: „Jedu pískat do Hor“ opustil Žichovice. Jeho funkci převzal člen realizačního týmu ze „Vsi“. My se s hosty dohodli, že si zahrajeme velký fotbal na menším hřišti. Přenosné branky šly na velká vápna a hrálo se.

První poločas jsme začali s chutí. Obě družstva hrála na nezvyklém hřišti bez pomezních a ofsidů. Přesto se většinou držel styl „velkého“ fotbalu. Naše kombinační hra po zemi slavila úspěch. Pavel vyslal do běhu za obranu Tomáše Frýdu. Ten prostřelil brankáře. Vedeme 1:0 Hosté nás také zkoušeli překombinovat, ale končili u finální přihrávky nebo střely vedle. Další fotbalovou akci začal Petr Kolařík. Ideálně uvolnil opět Tomáše a ten byl k neudržení. Vedeme 2:0 Jeden z útoků soupeře zakončuje výstavní čudlou, jenž však přeskakuje Honzu Láďa. Sníženo na 2:1 My se předháněli v neproměňování šancí. A že jich bylo. Vždyť góly mohli dát i Václav i Miloš. Nedáš – dostaneš. Podivný útok zakončuje opět Láďa a opět čudlou. Tentokrát míč, šourajíc se, míjí Václava a Honza jej s jistotou odkopává. Ejhle. Netrefil se. To kulaté čudo se kroutilo tak, že míjí i Honzíkovo nohy a zastavuje se za brankovou čarou. Vyrovnáno na 2:2

Do druhé půle jsme šli s taktikou „malého“ fotbalu. Zabezpečená obrana začínala bránit až na půlce a v šířce vápna. Záloha byla vždy připravena k rychlému brejku. Hosté to nepřečetli a doplatili na to, i na to, že neměli borce na střídání. Tomáš sice netrefuje hlavou skoro prázdnou bránu, bo zavřel oči, ale Petr Kolařík ideálně nahrál přes vápno Hamimu. Ten utěšenou střelou dostává náš tým opět do vedení. 3:2 Pepa se rozhodl, že po několika dost nepřesných pokusech, to vezme na sebe. Vzal. Pecka k tyči a vedeme 4:2. Když Tomáš vrací Pavlem vystřelený a od brankáře odražený míč do sítě, tak soupeř šel do kolen. Vedeme 5:2 Sice vzápětí se jim povedla střela k tyči a tím snížit na 5:3, ale to bylo vše. Začali se dohadovat mezi sebou. Obránci jen smutně hleděli na záda Tomášovi. Ten byl jak zajíček Durasel. Zakončoval akce jak z kopíráku. Někdo nebo Kolařík či Kába pošle pas za obranu. Tomáš startuje cca z půlky. Sám samotinký se rozhoduje, jak ho dá. Dal skoro vše. Zvedal naše vedení postupně z 5:3 na 10:3. Poslední hřebíček zasadil soupeřům Pepa po krásné kombinační akci. Na poslední minutku šel Honzík dopředu. Bránu hlídal Miloš. Uhlídal, bo soupeř překombinoval svou akci a přišel o míč. Ten šel rychle k Pepovi. Ten to vzal ku bráně. Honza měl smůlu, že byl v černém. Pepa nahrával jen červeným. Když žádného neviděl, tak to zazdil.

Pěkný zápas. Hrál se na menším hřišti, ale férově a kvalitně. Hosté hřímali, že jim nepřišli někteří borci, ale to nám radost ze hry a z výhry nemohlo vzít.

rozhodčí : od hostů

sestava : Míka Jan; Kába Petr, Rejšek Josef, Brzák Miloš; Kolařík Petr, Frýda Tomáš, Hami Tomáš, Hlobík Pavel a Šumpík Ladislav

střídali: Pešťák Václav

Branky : Frýda 8x, Rejšek 2x, Hami 1x ; Náhry: Hlobík 3x, Kolařík 2x, Kába, Hami po 1x

Příští zápas S.G. : So 22.10. od 16:00 v Horažďovicích. Odjezd v 15:15 !